20. dec, 2021

Okunskapens triumf över det sunda förnuftet

(Öppet brev till Dagens Nyheter)

Jag trodde länge att DN:s medarbetare levde i en egen kollektiv bubbla – avskärmad från verkligheten via ett gediget förakt mot ”vanliga människor” - i synnerhet mot dem som bor ”på landet”.

Så fel jag hade! De tycks alla var och en bo i sin egen lilla personliga bubbla – och vissa av dem är så fast i övertygelsen om sin fullkomliga allvishet att de inte ens bryr sig om att läsa andras inlägg i tidningen.

Och varför skulle de? De vet ju att de har rätt, och alla som uttrycker en annan mening (hur vetenskapligt välunderbyggd denna än må vara) måste ju alltså per definition ha fel. Även om deras befängda uppfattningar kan ha förirrat sig in i DN:s spalter!

I dagens DN (måndag den 20 december 2021) ser man hur Alex Schulman tar i så han blir blå i ansiktet, när han i rubriken till sin artikel utropar: ”Låt antivaxxarna få bekosta sina egna begravningar!”

Men snälla nån, vilken sten har du sovit under i hela ditt liv? Eller du har förstås glidit fram i en sorts gräddfil, utan att behöva besvära dig över livets realiteter! Varför skulle inte vi som undviker att låta förgifta oss av de sprutor som nu delas ut ”bekosta våra egna begravningar”?

Det kanske kommer som en chock för dig, men till och med du (eller dina anhöriga) kommer faktiskt att få bekosta din begravning! Vem trodde du annars skulle göra det?? Pfizer, eller Astra Zeneca kanske? Det vore förstås inte fel – i de fall deras produkter är orsaken till dödsfallen (vilket de inte sällan är).

Men nu är det tyvärr så illa att vaccintillverkarna sedan 1986 är helt friskrivna från ansvar för de skador deras produkter ger – även dödsfall. Så där finns inget att hämta!

Rubriken – av ”krigsstorlek” - får mig att tänka på prästen, som i sin predikan hade gjort en liten anteckning ”Argumenten svaga; Höj rösten!”

Möjligen var det någon intuitiv känsla av att hans argument var svaga, som gjorde att herr Schulman måste ”höja rösten” och ta i så!

Han har uppenbarligen också nyligen gjort en demografisk undersökning – eftersom han uttrycker följande: ”Kanske har den här svårigheten att hitta empatin för antivaxxarna att göra med, att de känns så avlägsna bland de högst upplysta storstadsmänniskorna”…

Om han gjorde sig omaket att undersöka detta närmare, så skulle han nog finna, att det just är bland de ”högst upplysta” det största motståndet mot de nu aktuella ”vaccinerna” finns - medan det är bland de mer okunniga, som ANSER sig ”högst upplysta” man finner dem som propagerar för tvångsvaccinering och själva låter sig utsättas för giftsprutorna.

Jag behöver inte särskilt påpeka vilken grupp jag anser Alex Shulman tillhör!

Något mer okunnigt, fördomsfullt och totalt ovetenskapligt än hans text får man leta efter! Obegripligt att ingen i redaktionen tagit honom i örat för att undvika sådana pinsamheter!

Jag får också av oraklet Schulman veta, att jag numera är ”exotisk” - eftersom jag (på mycket goda grunder) undvikit att ”vaccinera mig” med de nu aktuella sprutorna. Om han själv har tagit någon eller några av sprutorna, så kan jag berätta, att han INTE är vaccinerad. Sprutorna innehåller inte något som uppfyller kriterierna för ett vaccin. De förhindrar inte att man smittas av det aktuella viruset, och de hindrar inte att man sprider viruset vidare!

Jag har inte för avsikt att lägga mig i DN:s personalpolitik, men en sådan högfärdig, okunnig och fördomsfull människa riskerar att sprida ett löjets skimmer över ärevördiga gamla DN, så ett omedelbart avsked vore nog till fördel för tidningens anseende.

Fast i ärlighetens namn måste jag erkänna, att många inslag i tidningen på sistone har fått mitt förtroende att sjunka betänkligt, så detta enastående övertramp är kanske bara marginellt i DN:s allmänna förfall. Tidningen tycks helt ha lämnat sin uppgift att som ”tredje statsmakten” granska de politiska och ekonomiska makterna.

Numera uppträder man i stället som dessa makters megafon - och sprider hänsynslöst och utan faktakontroll deras propaganda! Och detta har man på sistone tydligt markerat genom att i alla lägen stötta den gravt kriminella läkemedelsindustrin (inkl. vaccintillverkarna) – och konsekvent censurera all kritik mot deras produkter. Detta till stor skada för folkhälsan!

Sedan kommer också Alex Schulmans direkta lögn: ”All forskning säger samma sak: Vaccinet är vårt främsta vapen i pandemin”!

Jag är imponerad över hur Alex Schulman redan hunnit ta del av ”all forskning”! Fast jag måste som sagt konstatera att det han säger är helt fel!

Mängder av framstående forskare världen över visar tvärt om, att ”vaccinerna” är ganska odugliga. De fungerar något litet på kort sikt, men effekten avtar snabbt. Och dessutom är de absolut de mest skadliga injektioner som givits i historien.

Trots alla försök att dölja statistiken, så måste man konstatera, att dessa injektioner redan tagit livet av fler än alla andra vacciner som framställts de senaste 30 åren. Och de har sannolikt redan dödat långt fler än viruset i sig skulle kunna göra!

Möjligen har dessa injektioner också givit en livslång skada på immunförsvaret hos de injicerade, vilket gör att vi kan ha en förfärlig tid framför oss!

När det gäller detta med ”individuella bubblor” av den typ Alex Schulman lever i, så vill jag gärna citera vad som stod i DN dagen innan Schulmans magplask – d.v.s. söndagen den 19 december. Där får man veta vad läkaren och ordföranden för Sydafrikas Läkarsällskap – Angelique Coetzee – säger. Detta apropå den nya Omikron-varianten av coronaviruset, som nu alla i bl.a. Sverige är livrädda för – och planerar att möta med kraftfulla restriktioner.

Hon skriver bl.a. ”Jag kan inte säga, att Omikron ger svår sjukdom, eftersom det inte är sant”.

Vidare berättar hon: ”Av de närmare 90 patienter som jag undersökt var 41 vaccinerade, 43 ovaccinerade, och 4 patienter hade återinfekterats. Samtliga fick milda symtom. (SAMTLIGA FICK MILDA SYMTOM)...”

Hon fortsätter sedan: ”Detta har vi försökt berätta för världen, men ingen verkar vilja lyssna. Det ser ut som om ni i Europa vill att detta skall vara en livsfarlig variant. De 43 ovaccinerade hade inga tecken på att ha smittats förut, så de hade inget sådant skydd”.

Nu kanske Alex Schulman i kraft av sina överlägsna kunskaper borde ta kontakt med Angelique Coetzee – och övertyga henne om hur fel hon har, och se till att vi i Sverige vidtar alla försiktighetsåtgärder för att skydda oss mot den ”livsfarliga” Omikronvarianten!

Ingen tid att förlora! Kontakta henne omedelbart!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?