8. jun, 2019

Oj - det gick fel!

(Apropå Kav-utredningens sanslösa betänkande)

I juni 2014 förklarade läkarna tvärsäkert att jag snart skulle dö i cancer (skivepitelcancer med spridning till lymfan) – om jag inte gick med på deras föreslagna behandling, som innebar ett fullkomligt brutalt och allvarligt handikappande kirurgiskt ingrepp – med efterföljande strålning och/eller cellgiftsbehandling. Den alternativa metod jag själv föreslog – ändrad kost och tillskott av några vitaminer och mineraler – log man milt överseende åt, och man förklarade att jag skulle vara död inom några månader.

Om jag varit riktigt medveten om gällande lagstiftning, så hade jag förstås hoppats på symtomlindring. Nu var jag så naiv (eller snarare rejält påläst) att jag trodde jag skulle kunna bota min cancer.

Och sedan omkring tre år måste nu läkarna konstatera, att man inte längre ser några tecken på cancer hos mig! Det måste betyda att jag brutit mot lagen och botat min cancer med en alternativ metod. Herre Gud, vad gör jag?

Skall jag anmäla mig själv för detta flagranta lagbrott – och till vilken instans anmäler jag? Vänder jag mig till den lokala polismyndigheten, eller bör kanske Riksåklagaren direkt bli inkopplad i ett så här allvarligt fall?

Sedan undrar jag också, om de som sålt aprikoskärnor, gurkmeja, D-vitamin, selen, magnesium, kolloidalt silver och andra produkter skall anses delaktiga i mitt brott? Det kan i så fall bli en omfattande brottsutredning, eftersom jag använt mig av flera olika leverantörer – både på nätet och i fysiska hälsokostbutiker.

Snälla – kan någon hjälpa mig?

PS Den som kanske tror att jag bara är en skämtare kan lyssna på Benny Ottossons podd, där han intervjuar mig. Länk här: https://www.podomatic.com/podcasts/feelgoodhavefun/episodes/2019-01-16T00_57_18-08_00

Man kan också hålla uppsikt efter min bok (”Och cancern bara försvann”) som kommer ut på Karneval förlag i början på augusti.

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?