Fortlöpande information om ny forskning och annat

4. apr, 2020

I tidningarna, i radio och TV får vi nu höra förfärande uppgifter om brister inom sjukvården på grund av den pågående coronapandemin.

Det är brist på skyddsutrustning, brist på personal, brist på intensivvårdsplatser…

Jag skulle sorgligt nog vilja uppmärksamma en ännu större och mer livsfarlig brist – nämligen brist på sunt förnuft och logiskt tänkande!

Där finns den verkligt katastrofala bristen! Och den tar sig tragiska uttryck, när man nu vägrar att ens titta på alternativa lösningar mot den pågående pandemin av coronaviruset.

Vi får nu mängder av exempel från olika håll i världen, där man behandlar Covid-19-patienter intravenöst med höga doser C-vitamin – så vitt man förstår med stor framgång. Det finns också exempel på hur myndigheterna delar ut stora mängder C-vitamin i förebyggande syfte.

Men i Sverige nonchalerar man detta – delvis med undanflykten att C-vitamin inte är någon ”godkänd metod” mot Covid-19! Hur i Herrans namn skulle man kunna ha en beprövad och godkänd metod mot ett alldeles nyupptäckt virus!

För att få fram en vetenskapligt godkänd metod, så skulle man behöva utföra en långtidsstudie enligt klassisk forskningsmodell. Häften av en grupp patienter skulle få C-vitamin – och hälften placebo. Men det skulle ju betyda att man närmast dömde placebogruppen till döden (åtminstone till stor risk att dö) – vilket självklart vore djupt oetiskt!

Men det är precis det man nu kan sägas göra hela tiden i Sverige, när man vägrar behandla de sjuka med C-vitamin. Vi ingår nästan alla i en gigantisk placebogrupp – medan några få på egen hand lyckats ta sig in i behandlingsgruppen, genom att på egen hand använda C-vitamin eller kolloidalt silver!

När människor dör varje dag, och kurvan stiger, är det inte precis tid för några ”långtidsstudier”. Bara tanken är befängd! Vi befinner vi oss nu i ett katastrofalt läge! C-vitamin är absolut oskadligt, även i höga doser (vilket för övrigt också gäller kolloidalt silver). Vad har man då att förlora på att pröva?

Om det skulle börja brinna i mitt eget hus och jag desperat försöker släcka med en brandsläckare – då skulle jag inte uppskatta, om någon kom in och försökte ta släckaren ifrån mig, med hänvisning till att den inte är av godkänd typ”!

Men det är det som nu sker, när Folkhälsomyndigheten och andra aktörer till varje pris tycks vilja hindra oss från att använda sådant som C-vitamin och kolloidalt silver. Båda dessa ämnen är ABSOLUT OFARLIGA – och båda har förmåga att oskadliggöra virus.

Upprörande var det att i går kväll (3/4) uppleva hur statsepidemiologen Anders Tegnell var gäst hos Skavlan och satt i TV och försökte förklara myndigheternas agerande. Man skulle kunna tro, att han i det oerhört allvarliga krisläge vi nu har, hade haft annat att göra än att uppträda i ett underhållningsprogram i TV! Kanske kunde han ha suttit någonstans och Googla fram uppgifter från världens alla hörn om hur man använder alternativa metoder!

Det som pågår nu är ett sätt att medvetet låta patienter dö (huset brinna upp”) - och förhindra att de räddas av produkter som fungerar – och som i alla fall är absolut ofarliga!

Har någon hört talas om, att en ”icke godkänd” brandsläckare åstadkommit en eldsvåda – eller förvärrat en redan uppkommen brand!

 

 

 

3. apr, 2020

Det är lätt att bli uppgiven, när man ser vad som nu händer i samhället - och när man påtalar enkla vetenskapliga fakta, så blir gensvaret från "makten" noll! Och journalisterna tycks sedan länge ha givit upp sitt ursprungliga syfte att granska makten. Nu har media (main stream) i stället blivit en underdånig medlöpare och snarast ett språkrör för dem de skulle granska!

Jag vill inte påstå, att jag har profetiska gåvor, men nog kan det vara intressant med en repris av vad jag skrev den 24 mars! Dessutom är ju "repetition all kunskaps moder" - så här kommer inlägget:

 

Nu hör man ”specialister” och andra dag ut och dag in prata om den pågående pandemin. Man diskuterar hur stora avstånd man måste ha mellan personer, när man träffas, om man kan besöka sina äldre släktingar, om man kan gå och handla, när man fyllt 70 o.s.v.

MEN INGEN HAR HITTILLS ENS NÄMNT DETTA MED VÅRT IMMUNFÖRSVAR (som jag har hört)!

 

VARFÖR?

Finns det inte en enda människa bland alla dessa pratmakare som ens hört talas om vårt immunförsvar??

Ett optimalt immunförsvar klarar av nästan allt, och det gemensamma för dem som drabbats allvarligt av Covid-19 är med stor sannolikhet just ett nedsatt immunförsvar! Om man äter dåligt, har underliggande sjukdomar, röker, är fullproppad med läkemedel – så har man sannolikt rejält nedsatt immunförsvar! Då tillhör man alltså en riskgrupp!

Men om man ändå har hört talas om vårt immunförsvar (vilket rimligtvis åtminstone läkarna borde ha) - finns det då ingen av dem som känner till att man faktiskt ganska enkelt kan stärka detta immunförsvar??

Endast rejäla tillskott av C-vitamin, Vitamin D3, Omega 3 och mineraler som magnesium, zink och selen kan ganska snabbt höja nivån – och göra att man klarar av angrepp av virus eller bakterier, som annars skulle ta över och kanske ta livet av oss!

Vi vet ju att alla förr eller senare kommer att utsättas för detta virus. VARFÖR GÖR MAN DÅ ALLT FÖR ATT VI SKALL BIBEHÅLLA ETT SVAGT IMMUNFÖRSVAR (genom att t.ex. förklara att C-vitamin är odugligt – eller till och med farligt?)

Om man skulle diskutera trafiksäkerhet – skulle man då ägna precis all tid åt att prata om hur man skall köra i trafiken, när man skall köra, vilka vägar man skall ta för att minska riskerna – MEN INTE MED ETT ORD NÄMNA ATT MAN KANSKE SKULLE ANVÄNDA SÄKERHETSBÄLTENA?

Jag blir lika förtvivlad varje gång jag lyssnar på ”råden” från förståsigpåarna! SORGLIGT är vad det är!

När det nu kommer fram att man i Shanghai faktiskt behandlat 50 Covid-19-patienter med höga doser C-vitamin – OCH SAMTLIGA TILLFRISKNADE – så kommer vi förstås inte få höra något om detta i mail stream media. C-vitamin som infusionslösning är ju ”godkänt läkemedel” - så det GÅR att använda på det sättet. Men knappt någon läkare gör det. I stället talar de om för oss att det är skadligt. Och det är inget man går och hämtar ut på apoteket för "egenvård". Läkarnas okunskap är skrämmande. Man har sedan länge vetat, att denna form av behandling faktiskt kan bota både livshotande sepsis (blodförgiftning) och avanceras cancer!

https://www.youtube.com/watch?v=54D62zap67c

 

 

2. apr, 2020

Nu förklarar läkare och sjukhusledningar frankt, att man snart kommer att låta människor dö – eftersom det inte finns resurser att rädda alla svårt sjuka coronasmittade!

VARFÖR DET???

Man har i 50 år känt till, att även mycket svårt sjuka t.ex. i blodförgiftning och andra livshotande tillstånd KAN BOTAS MED C-VITAMIN!

Varför vill man inte rädda dem som är sjuka av coronaviruset på detta enkla sätt?

På flera håll i världen botar man nu människor med Covid-19 med hjälp av intravenös högdosbehandling med C-vitamin. Alla överlever!

Jag vågar inte tänka på vad som händer, när anhöriga till dem som man nu kommer att låta dö förstår, att deras nära och kära avlidit I ONÖDAN!

Att läkare i vissa avseenden är oerhört dåligt uppdaterade i sina kunskaper kostar varje dag patienter livet. Detta gäller framför allt cancerfall, där i dag ca 60 sådana patienter dör varje dag.

Men nu handlar det om en pandemi, där kanske tusentals patienter kommer att kvävas till döds av sin sjukdom – DÄRFÖR ATT LÄKARNA INTE ANVÄNDER EN METOD MAN KÄNT TILL I FEMTIO ÅR – SOM ÄR BÅDE BILLIG, OFARLIG OCH JÄMFÖRELSEVIS ENKEL ATT GENOMFÖRA!

Kan högutbildade, välbegåvade läkare verkligen vara helt obekanta med detta? Eller är det någon sorts vidskeplig föreställning om att ”bara ett vitamin” inte kan bota en livshotande sjukdom? Men för Guds skull, se er omkring! Sådan behandling sker nu hela tiden på olika håll i världen!

Tanken att det skulle bero på, att man till varje pris vill undanhålla denna metod för att läkemedelsindustrins marknad inte skall hotas är bara alltför hemsk att föreställa sig!

Dr Annika Dahlqvist pratade här om dagen med läkaren Sture Blomberg. Jag citerar från hennes blogg:

”Han berättade att han som intensivvårdsläkare hade behandlat många sepsis-patienter med högdos intravenöst C-vitamin. De patienterna hade samtliga tillfrisknat, i stort sett omgående. Normalt är sepsis en sjukdom med hög dödlighet. Covid-19 ter sig som andra sepsis-tillstånd.

En person med Covid-19 bör aldrig behöva dö utan att ha fått chansen att prova C-vitamin intravenöst!

Det är så många undersökningar som visar att det är bra. Den dubbelt nobelprisbelönade Linus Pauling visade redan på 70-talet att iv C-vitamin var bra mot sepsis, men läkarkåren ignorerade hans rön. De fortsätter att göra det än idag”.

 

Kommentarer obehövliga!!

 

 

 

2. apr, 2020

Jag har nu under en tid försökt påpeka, att det finns sätt att förebygga – och t.o.m. bota - Covid-19 (förorsakad av coronaviruset). Jag har fått en hel del kritik för att inte ta coronapandemin på allvar – MEN DET ÄR PRECIS DET JAG GÖR!

Jag har kallats idiot” och ”kriminell” för att nämna några av de enklaste invektiven – utan att någon egentligen kunnat komma med sakliga argument för att jag haft fel i stort.

Jag är förstås oviktig som person, och jag kan ta idiotförklaringarna med jämnmod. Men det riktigt tragiska är, att våra läkare och myndigheter ihärdigt försöker ta hoppet ifrån oss genom att tala om, att det inte finns något sätt varken att förebygga eller att bota Covid-19. Främst är det förstås Folkhälsomyndigheten, som med kraft och auktoritet och med stöd av ett antal ”experter” i alla media fortsätter att beskäftigt förklara för ”oss okunniga” att det inte finns något som kan förebygga eller bota denna sjukdom.

Man VET att stress, panik och hopplöshet KRAFTIGT sätter ner vårt immunförsvar. Och man kan alltså på goda grunder påstå, att den information om coronaviruset som Folkhälsomyndigheten med hjälp av nästan samtliga media nu sprider – ÖKAR RISKEN FÖR SJUKDOM!

Man påstår att det enda man kan göra är att så långt möjligt undvika att bli smittad. Sedan är det bara att ”härda ut” och invänta att läkemedelsindustrin kommer med ett vaccin och/eller ett botemedel – vilket kan ta år!

Självklart är det bra att undvika smitta – men att påstå att man själv inte kan göra något i övrigt, och att det inte finns bot är ett sätt att skapa panik och är EN UPPENBAR LÖGN!

Förenklat kan man säga, att ett starkt immunförsvar självklart är det bästa sättet att undgå sjukdom. Vår kost och vår livsstil i dag är som gjord för att sänka vårt immunförsvar - och denna kost har stöd av Livsmedelsverket och Socialstyrelsen, som under lång tid rekommenderat ”fettsnål” kost och fått oss att äta sockerspäckad industrimat med mängder av skadliga tillsatser, som just underminerar vårt immunförsvar.

Dessutom lider våra läkare fortfarande av sviterna från den ödesdigra ”Flexnerrapporten”, som 1910 (i USA) gjorde att alla former av ”naturmedicin” förbjöds. Endast petrokemiska läkemedel och kirurgi skulle erkännas. Därför får läkarna än i dag lära sig, att ”godkända läkemedel” är det enda som kan bota sviktande hälsa. Rätt kost, vitaminer och mineraler anses mest som ”kvacksalveri”. Resultatet kan vi avläsa i dagens sjukstatistik – med halva befolkningen rejält överviktig, varannan drabbad av cancer etc. Och nu har vi generellt ett undermåligt immunförsvar, som gör många av oss mottagliga för det nu aktuella coronaviruset.

En försvårande omständighet är också att många av oss – och nästan alla äldre – är mer eller mindre förgiftade av läkemedel. Förskrivningen av kolesterolsänkande läkemedel (statiner) är fullkomligt sanslös – och dessa preparat förstör och förkortar livet för människor dagligen. Kolesterol är helt nödvändigt för ett fungerande immunförsvar – och vi har sedan 1987 gjort allt för att sänka kolesterolnivån!

Tillkommer bl.a. de lika vanliga blodtryckssänkande medicinerna, som också stökar till det för vårt immunförsvar. Det finns nu också rapporter, som visar att de som drabbats allvarligt av coronaviruset i stor utsträckning är just människor som medicinerats med statiner och blodtryckssänkande preparat.

Det finns ett mycket enkelt sätt att stärka vårt immunförsvar. På sikt gäller det förstås att äta en näringsriktig kost. Men akut (det, som nu gäller) är att åtminstone få i sig tillräckliga nivåer av C-vitamin och vitamin D3. Officiella riktlinjer för dessa vitaminer är HELT OTILLRÄCKLIGA!

Med anledning av den information vi får på nedanstående länk av en sakkunnig läkare vill jag gärna citera mig själv från gårdagens aprilskämt om Anders Tegnell och hans medarbetare. Jag skrev där:

Jag vill samtidigt korrigera professor Agnes Wolds offentliga uttalande om att vi inte kan påverka vårt immunförsvar – vilket förstås är ett helt orimligt påstående.

I stället vill jag i det ansträngda läge vi nu befinner oss uppmana alla att se över sitt immunförsvar. Akut är detta möjligen enklast med rejäla tillskott av C-vitamin, D-vitamin, Omega 3, zink och magnesium. Behoven är förstås individuella, och analys av varje människas värden borde först göras av vården, men då varken kapacitet eller intresse tycks finnas där, så får man själv ”chansa” - och eftersom skadlig överdosering av de nämnda ämnena för en normal människa är ganska osannolik, så är nog risken värd att ta.”

Och här kommer den mycket informativa föreläsningen av Dr Nordfors (ca 10 minuter):

https://www.vaken.se/mikael-nordfors-dags-att-sluta-vara-sa-radda-for-coronas

Hans information aktualiserar kanske också det jag skrev den 29 mars:

 http://www.svaradoktorn.se/427029039/6890459/posting/krigets-f%C3%B6rsta-offer

 

 

 

 

1. apr, 2020

I dag är det den 1:a april 2020 – och det är en historisk dag.

Vid en hastigt samankallad alternativ presskonferens i Folkhälsomyndighetens lokaler har vår statsepidemiolog nu gjort följande uttalande (fritt tolkat):

”Jag erkänner att jag för några år sedan i en telefonintervju framförde den uppenbara sanningen, att kolloidalt silver klarar av de flesta virus. Jag erkänner följaktligen också, att jag medvetet farit med osanning, när jag senare förnekat detta och förklarat offentligt att kolloidalt silver INTE har någon effekt mot virus – och att jag ljugit, när jag påstått att kolloidalt silver kan förorsaka allvarliga skador.

Jag vill samtidigt korrigera professor Agnes Wolds offentliga uttalande om att vi inte kan påverka vårt immunförsvar – vilket förstås är ett helt orimligt påstående.

I stället vill jag i det ansträngda läge vi nu befinner oss uppmana alla att se över sitt immunförsvar. Akut är detta möjligen enklast med rejäla tillskott av C-vitamin, D-vitamin, Omega 3, zink och magnesium. Behoven är förstås individuella, och analys av varje människas värden borde först göras av vården, men då varken kapacitet eller intresse tycks finnas där, så får man själv ”chansa” - och eftersom skadlig överdosering av de nämnda ämnena för en normal människa är ganska osannolik, så är nog risken värd att ta.”

För egen del gäder jag mig förstås särskilt över Tegnells uttalande att han rekommenderar min bok ”Och cancern bara försvann”. Han beskriver boken som ”en utmärkt beskrivning av en personlig upplevelse av skolmedicinens brister – och en viktig sammanställning av den medicinska historia, som lett till den oerhörda sjuklighet som nu finns i metabola åkommor som fetma, cancer, hjärtinfarkt, demens mm”. Dessa grupper är ju också exakt de grupper som nu hårdast drabbas av coronaviruset!

Häpnadsväckande nog säger han också, att Socialstyrelsen vidtalat förlaget Karneval och beställt en mängd av denna bok, som skall räcka till alla vårdcentraler och medicinska kliniker på våra sjukhus i hela landet. Dessutom har han försäkrat sig om, att en nytryckning av boken kommer att genomföras, så att den kan delas ut gratis till alla som påbörjar sin medicinska utbildning – både blivande läkare och sjuksköterskor.

Chockerande goda nyheter alltså – och en smula utmanande att komma med dem just den 1:a april, hur viktiga de än kan vara.