Fortlöpande information om ny forskning och annat

3. sep, 2021


För några år sedan – innan den nu aktuella ”pandemin” var aktuell -  så intervjuades statsepidemiolog Anders Tegnell per telefon av Michael Zazzio (som har en sjuksköterskeutbildning i botten, men unik annan medicinsk kompetens också).

Vis av andra erfarenheter från myndighetskontakter, så spelade Michael in hela samtalet – som borde ha sänts omedelbart i SR på bästa sändningstid.

Man får där höra några riktigt häpnadsväckande saker (länk till samtalet sist i artikeln).

När Tegnell får frågan om vad som är Folkhälsomyndighetens uppgift, så blir svaret: ”Vår uppgift är diagnos, inget annat”.

På frågan om myndigheten har något ansvar för befolkningen i Sverige (man pratade först om problemen med Ebola i Afrika), så svarar Tegnell: ”NEJ”.

När Michael Zazzio slutligen kommer in på ämnet kolloidalt silver, så säger Tegnell ordagrant: ”Ja, att det fungerar på de flesta virus är ju känt”. (!!!)

Det som sedan gör Tegnell till en ”dubbel lögnare” är, att han i efterhand dels förnekar, att han sagt detta – och dels påstår att uttalandet var ”taget ur sitt sammanhang” (vilket ju innebär, att han faktiskt ändå erkänner, att han sagt det han sagt!).

Som om inte detta var nog, så gick han sedan ut offentligt och påstod att han flera gånger försökt kontaktat Michael Zazzio för att få denne att ta bort uppgiften från nätet. Sanningen är att han ALDRIG gjorde något försök att kontakta Michael Zazzio – och att han själv gjorde sig okontaktbar i detta ärende!


Hur kan jag nu känna till detta?

Jo, jag råkar känna Michael Zazzio ganska bra. Han gjorde sig faktiskt för ett par år sedan besväret att åka från sitt hem i Hovmantorp i Småland för att besöka mig i lilla Västergrängsjö (han hade nog något annat ärende också).

Men anledningen var också att intervjua mig för tidningen ”2000-talets Vetenskap”, där han var chefredaktör. Resultatet blev också en rejäl artikel i tidningen, där hustrun och jag hade äran att få pryda tidningens omslag.

Sedan blev jag faktiskt hedrad med tidningen pris - 2019 års ”Gnistanpris” - för värdefull opinionsbildning på ett viktigt område.  (Jag känner mig i gott sällskap, eftersom tidigare pristagare var bl.a. Annika Dahlqvist och Lars Bern).

Den uppmärksamme läsaren (om det finns sådana) kanske känner till, att Mizhael Zazzio är delägare i företaget Ionsilver, som bl.a. tillverkar kolloidalt silver. Detta är förstås anledning till misstanke om ”jäv”, men är möjligen också en anledning till att han är så kunnig på området. Och det fråntar i alla fall inte Anders Tegnell från ansvaret för vad han sagt – och för att sedan ha förnekat det!

Jag vill för säkerhets skull också påpeka, att jag inte själv har några ekonomiska intressen i detta företag. Och jag köper själv mina femlitersdunkar med kolloidalt silver hos en lokal leverantör. Hon heter Anita, och jag tror många känner henne.

Men det viktiga i sammanhanget är alltså, att det inspelade samtalet med Anders Tegnell är fullkomligt autentiskt, inspelat utan avbrott och inte manipulerat på något sätt. Det går säkert att analysera tekniskt och konstatera detta.
Men vem skulle göra det, och vad skulle det tjäna till? Alla aktuella myndigheter, och nästan alla läkare har ju bestämt sig för, att kolloidalt silver är en bluff. Inget tycks kunna förändra den bilden.

Och här kan du lyssna till samtalet:


http://www.kolloidaltsilver.me/statsepidemiolog-anders-tegnell-kolloidalt-silver-fungerar-mot-de-flesta-virus/

 PS Kontaktade precis nu Michael Zazzio, innan jag nu publicerar detta. Hans svar följer här:

Allting är helt korrekt. Det som kan tilläggas är att en man för något eller några år sedan bad att få inspelningen, för att kunna analysera den. Han arbetade med inspelning och ljud, påstod han. Jag mailade honom filen och skrev till honom att om han hittade något som han trodde var något klipp, vilket inte fanns i inspelningen, så antog jag att han i sådana fall omedelbart skulle kontakta mig. Han återkom aldrig till mig. 

 

2. sep, 2021

I dag tävlar myndigheter och läkare om att beskriva kolloidalt silver som både overksamt och farligt. Och man talar om att det inte är något "godkänt läkemedel". Nej, men det var det under många år. Ända fram till 1946!

Det var (och ÄR) mycket effektivt - och absolut oskadligt. Och detta var just problemet. Det var så enkelt och effektivt att det hotade läkemedelsindustrins inkomster på liknande - dyra och mindre effektiva - preparat. Därför lyckades man få bort det från marknaden, och olika syntetiska antibiotika blev ersättningen. Kolloidalt silver är effektivt mot både bakterier, virus, svamp och encelliga parasiter - medan traditionella antibiotika oftast bara är effektivt mot vissa bakteriestammar. De slår däremot ut många av våra livsviktiga tarmbakterier, och de ger ofta upphov till resistenta bakteriestammar, vilket kolloidalt silver aldrig kan göra.

Detta blev alltså ett hot mot läkemedelsindustrin - varför det måste avlägsnas - och helst förbjudas. Därför är det nu endast tillåtet att säljas som "vattenreningsmedel"! Och som sådant fungerar det perfekt. Ett par teskedar i en liter förorenat vatten gör detta bakteriefritt och drickbart på bara några minuter! Men varför skulle man rena vatten - om inte för att kunna dricka det?

Vår numera mycket kände statsepidemiolog Anders Tegnell erkände också i en telefonintervju för några år sedan, att "kolloidalt silver fungerar mot de flesta virus". Intervjun finns inspelad - men häpnadsväckande nog har Anders Tegnell ändå förnekat, att han skulle ha sagt detta. Fast samtidigt erkänner han ju också att han faktiskt sagt det - eftersom han påstår att det det skulle vara "taget ur sitt sammanhang", vilket är en ren lögn!

Myndigheternas sätt att agera - för att skydda industrin - är välbekant. Samma sak hände i USA, där medlet Laetrile (baserat på ämnet amygdalin, som finns t.ex. i bittra aprikoskärnor) på 1950-talet botade tusentals patienter från cancer! Det fanns ett avsevärt antal kliniker, som framgångsrikt använde Laetrile. Dessa förbjöds till sist!

Några av dem flydde till Mexiko, där de kunde fortsätta sin verksamhet. I Sverige fortsätter t.ex. Livsmedelsverket än i dag att kraftfullt varna också för bittra aprikoskärnor (som innehåller amygdalin). Våra myndigheter är oftast stödorganisationer till läkemedelsföretagen (inte minst till vaccintillverkarna, vilket vi nu i dessa dagar påtagligt erfar!

 

 

29. aug, 2021

Nyligen såg jag att någon uttalade sig föraktfullt om Hydroxiklorokin – och menade att detta medel inte skulle fungera mot Covid-19.

 

Sanningen är att detta medel använts i närmare 70 år som profylax och behandling mot malaria – i princip utan biverkningar. Det är ett av världens mest beprövade och säkra läkemedel.

 

När man upptäckte att det också var mycket verksamt mot Covid-19 – särskilt i kombination med zink i ett tidigt skede – så tycks det ha blivit panik inom vaccinindustrin. Att det inte fanns någon bot var ju det enda legala skälet till att utveckla ett vaccin!

 

Det fabricerades då en helt påhittad studie, som sades visa vilka skadliga effekter medlet skulle ha.

 

En av världens mest ansedda medicinska tidskrifter – engelska The Lancet – lät sig luras (mot viss ersättning?) att publicera denna icke faktagranskade artikel. När man sedan ville kolla grunddata från studien, så fanns det inga sådana – eftersom hela studien var påhittad.

 

Men eftersom Hydroxiklorokin var en av alla välkänd produkt, som använts i mer än 60 år utan problem, så var detta förstås precis den säljande ”sensation” som tidningarna kastade sig över, och omedelbart ”visste” alla att Hydroxiklorokin var livsfarligt!

 

Det tog någon vecka, innan The Lancet tog bort artikeln – och utan några större ansträngningar att informera om fusket. Närmast en katastrof, skulle det visa sig – för nu tycks även svenska läkare vara övertygad om medlets farlighet – och Läkemedelsverket avråder bestämt från användning.

 

En vetenskaplig skandal, som förmodligen kommer att kosta miljoner människor livet – och som väldigt få känner till!

 

Att den amerikanske chefen för Naional Institute of Allergy and Infectious Diseases, Dr Anthony Fauci (djupt lierad med läkemedelsindustrin) sedan också visste vad han gjorde, när han genomdrev ett förbud mot medlet, kan man ana av information på nedanstående länk, där det framgår att han redan 15 år tidigare var mycket väl medveten om medlets effektivitet mot coronavirus!

 

https://www.facebook.com/fredrik.engwall.1/posts/4373614696037479

 

Världen är sannerligen inte vad många av oss tror!

 

 

 

26. aug, 2021

I dessa dagar har som bekant en fullkomlig masspsykos drabbat stora delar av världen, och vaccintillverkarna behöver inte precis kämpa om marknadsandelar. Mängder av länder sliter desperat för att få tillgång till deras produkter. Sunt förnuft och logiskt tänkande har sedan en tid lämnat arenan, och nu är det reptilhjärnan som styr.

 

Vaccintillverkarna bygger upp oanade förmögenheter – och de var inte precis barskrapade innan! Affärsidén är absolut vattentät. De lyckades redan 1986 tvinga den amerikanska senaten att godkänna en lagstiftning, som ger dem absolut total ansvarsfrihet. Vilka skador än vacciner ger, så kan tillverkarna aldrig åtalas eller dömas till skadestånd.

Det är självklart också därför man till varje pris vill behålla benämningen "vaccin", för i samma ögonblick man börjar kalla injektionerna för vad de är - genetiska experiment - så blir tillverkarna ansvariga för deras ev. skadeverkningar, precis som när det gäller andra farmakologiska produkter.

 

Bakgrunden var, att ”kalla kriget” fortfarande fanns i allas medvetande, och att man var skräckslagna inför att drabbas av ett biologiskt vapen från dåvarande Sovjetunionen. För att inte bli ”tagna på sängen” ville läkemedelsbolagen ha ”fria händer” att utan begränsande lagstiftning forska fram ”motmedel” (t.ex. i form av vaccin). Och de fick som de ville – med sedan tämligen katastrofala följder, som vi i dag får uppleva – globalt!

 

När det gäller de nu aktuella ”vaccinerna” - som verkligen inte är några vacciner i egentlig mening, utan i stället just ett biovapen, eller ett genetiskt experiment, beroende på hur man ser det – så har vaccintillverkarna dessutom med långtgående manipulationer, och fullständig uppbackning av media, lyckats skapa ett fullständigt galet ”sug” efter deras produkter.

 

Därför har man varit i ett fantastiskt överläge vid förhandlingarna med köparna (i första hand världens olika regeringar). Resultatet har blivit fruktansvärt dyra och bindande avtal, som helt bestämts av säljarna. Vad som än händer – om t.ex. vaccinerna visar sig värdelösa eller livsfarliga, eller om man hittar enkla botemedel mot den sjukdom vaccinet är avsett att skydda mot – så tvingas köparna att fullfölja avtalet och betala allt intill sista öret.

För säkerhets skull har man också beslutat, att avtalen är hemliga i tio år (och för Israel, där man var särskilt angelägna, gäller sekretessen i trettio år).

 

”Vaccinernas” brister och dramatiska biverkningar (som DÖD) har blivit alltmer uppenbara, men myndigheter, läkare och alla medier driver hela tiden på – och vill uppenbarligen att alla skall utsättas för dessa helt oprövade injektioner, som en stor del av den samlade vetenskapliga expertisen varnar för!

 

Alla mainstream media – och sociala plattformar som Fecebook, Twitter, Youtube m.fl. deltar i bedrägeriet. De senare stänger omedelbart alla konton, som ens antyder minsta tveksamhet mot ”vaccinerna”!

 

Vissa förordar till och med obligatorisk ”vaccinering” (även för barn!).

Detta sker i uppenbar strid med Nürnbergkonvetionen och Helsingforsdeklarationen, som båda entydigt förklarar, att medicinska försök på människor utan deras informerade samtycke är absolut förbjudet – och betraktas som ett ”brott mot mänskligheten"!

 

Detta sker nu alltså i stor skala, och de som deltar i det gigantiska försöket får inte ens veta, att de faktiskt är ”försökspersoner”!

 

Vaccintillverkarnas högsta önskan är förstås självklart att deras produkter skall bli obligatoriska, för maximal konsumtion – och maximal vinst.

 

Möjligen kan man bli en aning förvånad, när man får veta, att Pfizer inte kräver vaccination hos sina egna anställda!

 

Dokumentet som visar detta finns på länken nedan.

 

https://winepressnews.com/2021/08/22/pfizer-is-not-mandating-their-own-vaccine-to-their-employees/

 

 

 

 

 

25. aug, 2021

De som i vår historielösa tid ändå känner till namnet Albert Engström tycks huvudsakligen förknippa honom med ”roliga gubbar” (som Kolingen). Och roliga historier från Småland och Roslagen.

 

Några tror att han var en litet försupen figur, som en gång i tiden var en sorts humorist – men ingen riktig ”kulturpersonlighet”.

 

Inte minst spreds den uppfattningen efter en fullkomligt osann och nedvärderande film, som visades i svensk TV för några år sedan, där sådant som ”research” och faktagranskning i hög grad lyste med sin frånvaro.

 

Ett fullkomligt karaktärsmord på en av vårt lands allra främsta konstnärer. Att han skulle ha varit alkoholiserad motsägs av han fullkomligt häpnadsväckande produktivitet.

 

Få känner i dag till vem Albert Engström faktiskt var – och att han satt på stol nr 18 i Svenska Akademin från 1922 till sin död 1940. Han var, som sagt, oerhört produktiv, och har lämnat ett mycket omfattande material efter sig – både litteratur och i form av konstverk som teckningar och oljemålningar.

 

När Bruno Liljefors rekommenderade sin konstnärsvän Carl Larsson att anta Albert Engström som frielev vid ”Göteborgs musei, rit och målarskola” (Valand), där Carl Larsson då var lärare, så skulle denne karakterisera eleverna i den aktuella årskursen. Det var ganska mångordiga beskrivningar, men när han kom till Albert Engström, så sa han mycket kortfattat ungefär: ”Albert behöver ingen beskrivning; han är ett geni”. Det finns anledning inse, att hans omdöme var helt korrekt!

 

Talande är också Gunnar Brandells beskrivning i ”Svensk litteratur 1870 – 1970”. Han skriver där om Albert Engström:

 

”Han var tecknare redan innan han blev författare, och troligen kände han sig livet igenom i första hand som artist. Ändå – eller kanske just därför – skrev han en överlägsen prosa, direkt, slående och absolut chosefri, med en välgörande olitterär struktur”.

 

Det är ingen beskrivning av någon, som bara ”ritade roliga gubbar”!

 

Enligt min privata uppfattning är han fullt i klass med den som mer seriös betraktade August Strindberg. Några av Engströms skärgårdsskildringar ger ett lika bestående intryck som t.ex. Strindbergs ”Hemsöborna”.

 

När jag nyligen läste Eric S Nilssons skrift till hundraårsdagen av Albert Engströms födelse 1869 – alltså utgiven 1969 – blev jag milt sagt förvånad, när jag (på sidan 25) kunde läsa några rader ur Alberts brev till föräldrarna år 1888, det år han skulle avlägga studentexamen vid Norrköpings högre allmänna Läroverk.

 

Som bekant är ämnet vacciner just i dessa dagar minst sagt aktuellt – och kommer sannolikt att lämna betydande spår efter sig i historien, på ett sätt de flesta ännu inte förstått.

 

Så här skrev Albert till föräldrarna: ”Här vaccinerar man sig allmänt. Jag och Adlercreutz – senare överste och militärattaché - äro de enda i klassen, som ej vaccinerat oss, ty man har mera olägenhet än nytta, så tror åtminstone jag”.

 

Möjligen var det på den tiden kolera man skulle vaccinera sig mot – en sjukdom, som hade flera våldsamma utbrott på 1800-talet, och som intimt hänger ihop med dålig sanitär standard, varför den nu mest drabbar befolkningen i u-länder. Man vet i dag, att sjukdomen i de flesta fall botas ganska enkelt med tillskott av vätska och salter, då dödsorsaken oftast är uttorkning på grund av kraftig diarré.