19. mar, 2022

Behandling de flesta inte känner tillSedan jag startade min hemsida 2016 har jag varit extremt noga med att inte ta in betald reklam för företag eller särskilda produkter - trots att jag fått frestande anbud. Jag har trott att min princip i någon mån borde öka min trovärdighet.

Nu gör jag ett undantag (fast utan ersättning) och publicerar text om en klinik, som ger behandling man saknar inom den traditionella vården.Internationella Smärtkliniken erbjuder unik behandling för kroniska sjukdomar & smärtor. Triggerpunktsbehandling & Vitaminer intravenöst.

Internationella Smärtkliniken har läkare med specialistkompetens inom allmänmedicin & funktions medicin. Vår inriktning är att söka grunden till problemet, försöka att se patientens problematik i ett helhetsperspektiv.

För kroniska smärtor använder vi oss utav en metod som kallas för ”trigger point injection technique”. Metoden går ut på att man lokaliserar de spända muskler som klämmer på den nerv, vars isolering (myelin”) skadats av trycket – och ger upphov till smärta. Skadorna kallas ”efapser”.
Skadorna kan tyvärr inte ses med hjälp av t.ex. magnetröntgen, som använd sinom traditionell sjukvård, varför många människor går omkring med kronisk värk av dessa skador – utan att få en korrekt diagnos och möjlighet till behandling.

JANET TRAVELL och DAVID SIMONS upptäckte på 1940-talet hur man kan reparera denna typ av nervskada. De visste däremot inte vad de behandlade. Fenomenet ”efapser” upptäcktes något årtionde senare. Metoden de uppfann hette "Trigger point injection technique". Den blev populär tack vare senator JF Kennedy, som hade kronisk smärta i rygg och vänster ben. Kennedy träffade Travell 1955, och behandlingen gjorde att Kennedy kunde kandidera till presidentposten 1960.

Idag har vi  lyckats bota (reparera) patienter med olika smärttillstånd som IBS, ischias, tarmproblem, bäckenbottensmärta, migrän, prostatit, ryggsmärtor, fibromyalgi, reumatism och mycket mer som beror på neurologiska och muskulära problem.

Välkommen att besöka vår webbsida för mer information

www.isksweden.se