11. nov, 2021

Big Pharmas lydiga slavar?

 Svenska myndigheter och läkare tycks leva helt i en egen bubbla – och vara oemottagliga för klara, vetenskapliga fakta, liksom för redovisade empiriska erfarenheter från andra delar av världen.

 

Länken i slutet av stycket visar det jag publicerade på min sida den 23 augusti i år (2021)…

 

Informationen har alltså funnits tillgänglig länge – men i Sverige tycks alla myndigheter, media och de flesta läkare vara så underdånigt följsamma till läkemedelsindustrins dogmer, att man är helt åsidosätter kända vetenskapliga fakta och empiriska erfarenheter.

 

Människors liv och hälsa offras dagligen på Big Pharmas altare!

 

Sanningen är ju den, att om t.ex. Ivermectin hade satts in tidigt, så hade någon ”pandemi” aldrig existerat. Och något så enkelt och elementärt som rejäla doser av C-vitamin, zink och vitamin D3 hade haft liknande effekt.

 

Och även i dag skulle det vara möjligt att stoppa smittan med dessa enkla åtgärder!

 

Men nu har vi en annan ”pandemi” att ta hand om framöver! Den består av alla dem som låtit sig luras att ta någon av ”Covid-vaccinerna”. De medicinska följderna riskerar snart att fylla våra intensivvårdsavdelningar. Och eftersom sjukvårdspersonal prioriterats, så kan man fråga sig vilka som då skall bemanna avdelningarna – när de av ”vaccinet” själva förvandlats till patienter!

 

Skrämmande framtidsutsikter!

 

 

http://www.svaradoktorn.se/427029039/7061039/posting/ivermectin-avbryter-pandemin-i-indien