15. sep, 2021

Är detta bara början?

I Kalmar län har man nu upprättat ett register över ”icke covid-vaccinerade” och tänker tydligen skicka personliga meddelanden till dem alla – med uppmaningen att vaccinera sig!

Inte ens om det verkligen handlat om ett vaccin, som kunnat förhindra smitta och smittspridning, hade detta varit lagligt! Och när det nu handlar om en injektion, som inte på något sätt uppfyller kriterierna för ett vaccin, utan snarare är ett skrämmande genetiskt experiment, så är det både juridiskt och moraliskt så fel det kan bli!

Man vill inte gärna tro, att detta kan hända i Sverige 2021! Man känner doften av 1930-talets Tyskland, när en viss Adolf Hitler tog över samhället – med samma masshypnotiska metoder som svenska myndigheter nu använder sig av.

Vad blir nästa steg? Register över rökare, människor med D-vitaminbrist, överviktiga, konsumenter av skräpmat? Kanske kommer snart statliga tjänstemän att stå vid kassorna på ICA, COOP och andra matvaruaffärer och kolla din varukorg!

Man inser ju, att syftet någonstans är gott – men när något är fel i alla avseenden, så blir resultatet ändå fel – vilket syftet än är!

Om vi inte vill leva i laglöst land, där läkemedelsindustrins inkomstkrav går före allt annat, och alla nationella och internationella lagar och överenskommelser saklöst körs över, så är det nu dags att sätta STOPP!

Såväl Nürnbergskonventionen som Helsingforsdeklarationen bortser man nu hänsynslöst ifrån – när man tillåter det nu pågående medicinska experimentet på miljoner människor – som inte ens får veta, att de i konkret mening faktiskt är ”försökspersoner”. Och när man nu börjar registrera dem som inte vill delta i experimentet, då har man minst sagt gått för långt!

De jurister som sägs ha godkänt detta får bakläxa – och borde skickas på omskolning!

Länk till uppgiften på svt.se/nyheterhttps://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/30-000-ovaccinerade-ska-fa-brev-fran-region-kalmar