29. aug, 2021

Om hydroxiklorokin

Nyligen såg jag att någon uttalade sig föraktfullt om Hydroxiklorokin – och menade att detta medel inte skulle fungera mot Covid-19.

 

Sanningen är att detta medel använts i närmare 70 år som profylax och behandling mot malaria – i princip utan biverkningar. Det är ett av världens mest beprövade och säkra läkemedel.

 

När man upptäckte att det också var mycket verksamt mot Covid-19 – särskilt i kombination med zink i ett tidigt skede – så tycks det ha blivit panik inom vaccinindustrin. Att det inte fanns någon bot var ju det enda legala skälet till att utveckla ett vaccin!

 

Det fabricerades då en helt påhittad studie, som sades visa vilka skadliga effekter medlet skulle ha.

 

En av världens mest ansedda medicinska tidskrifter – engelska The Lancet – lät sig luras (mot viss ersättning?) att publicera denna icke faktagranskade artikel. När man sedan ville kolla grunddata från studien, så fanns det inga sådana – eftersom hela studien var påhittad.

 

Men eftersom Hydroxiklorokin var en av alla välkänd produkt, som använts i mer än 60 år utan problem, så var detta förstås precis den säljande ”sensation” som tidningarna kastade sig över, och omedelbart ”visste” alla att Hydroxiklorokin var livsfarligt!

 

Det tog någon vecka, innan The Lancet tog bort artikeln – och utan några större ansträngningar att informera om fusket. Närmast en katastrof, skulle det visa sig – för nu tycks även svenska läkare vara övertygad om medlets farlighet – och Läkemedelsverket avråder bestämt från användning.

 

En vetenskaplig skandal, som förmodligen kommer att kosta miljoner människor livet – och som väldigt få känner till!

 

Att den amerikanske chefen för Naional Institute of Allergy and Infectious Diseases, Dr Anthony Fauci (djupt lierad med läkemedelsindustrin) sedan också visste vad han gjorde, när han genomdrev ett förbud mot medlet, kan man ana av information på nedanstående länk, där det framgår att han redan 15 år tidigare var mycket väl medveten om medlets effektivitet mot coronavirus!

 

https://www.facebook.com/fredrik.engwall.1/posts/4373614696037479

 

Världen är sannerligen inte vad många av oss tror!