14. maj, 2021

Bedrägeriet fortsätter

Det har då och då dykt upp videos på nätet, som visat de mest förfärliga biverkningar av de nya ”Vaccinerna” mot Covid-19. Dessa människor, som ställt upp och visat sitt fruktansvärt plågsamma och smärtsamma tillstånd – för att varna sina medmänniskor – har ofta anklagats för att ”spela teater”, och man har gjort allt för att underminera deras trovärdighet.

Här nedan finns en video, där tre av dem framträder. Det är tre kvinnor, som samtliga varit anställda inom sjukvården, trott på vacciner och tagit alla tidigare vacciner de rekommenderats. De trodde alltså också på sin arbetsgivare och andra ”experter” i detta fall – och lät sig vaccineras, utan att forska närmare om biverkningar. Detta kommer de sannolikt att få ångra resten av sina liv. Än finns ingen bot för de fruktansvärda biverkningar de fått.

Läkarna står handfallna och konstaterar bara att ”vi kan ingenting göra”!

De läkare de konsulterat har förklarat det hela som ”anfall av panikångest” eller andra psykiatriska åkommor, och ingen tycks ha velat se dessa uppenbart neurologiska tillstånd som effekt av de vacciner de tagit.

Den som inte blir berörd av det som visas på följande länk måste vara gravt emotionellt störd!

https://www.brighteon.com/16c0f2a6-a07f-4442-998a-13b429f49288

Och de som tror att det handlar om ”tillfälligheter” - och att ingen medveten agenda ligger bakom bör ta del av följande:

 

Det medvetna bedrägeriet av CDC (Centers for Disease Control and Prevention) i USA!

Inledningsvis har man gjort allt man kunnat för att få ”pandemin” av Covid-19 att framstå så farlig som möjligt. Dit hör rekommendationerna att använda 40 eller 45 cykler vid ”förstoring” av PCR-testernas material, vilket möjligen kan ge så mycket som 90 % falskt positiva svar. (I Sverige tycks man genomgående använda 45). Detta trots att man hela tiden vetat, att mer än omkring 30 cykler alltså dramatiskt ökar risken för falska provsvar. I majoriteten av de positiva resultaten kan det alltså ha handlat om människor som inte alls har någon Covid-infektion.

Men nu har man beslutat, att när det gäller vaccinerade, så skall man bara använda 28 cykler! Detta kommer självklart att resultera i ett mycket lägre antal ”Covid-sjuka”. Detta tar man då som bevis för att vaccinet varit effektivt – när det i själva verket beror på en förändrad testmetod!

Kan bedrägeriet bli tydligare än så?

 

Här följer ett försök att tolka vad Dr Mercola nyligen skrev i ämnet:

COVID-19 har varit en pandemi av falskt positiva tester; det som höll bedrägeriet igång var det faktum att laboratorier använde alltför höga cykeltrösklar (CT) när de bearbetade PCR-testerna, vilket resulterade i falska positiva resultat

  • Nu, när nästan 100 miljoner amerikaner har vaccinerats mot COVID-19, sänker man ”CT” från 40 till 28 vid diagnos av vaccingenombrott - fall där fullständigt vaccinerade individer diagnostiseras med COVID-19

  • Medan friska människor har blivit feldiagnostiserade och fått beskedet att de hade COVID-19, när de inte gjorde det, för att CT var 40 eller 45, försöker CDC nu att minimera det registrerade antalet genombrott genom att använda en CT som kommer att minimera antalet falskt positiva testresultat

  • Den 26 april 2021 hade CDC fått totalt 9 245 rapporter om vaccinens genombrottsinfektioner. Av dem som drabbats var 55% under 60 år, 835 krävde sjukhusvistelse (9%) och 132 dog (1%)

  • US Vaccine Adverse Event Reporting System verkar släpa efter i flera månader. Sällsynta men allvarliga biverkningar kan förekomma, men vi kan bara inte se den långsiktiga trenden, och ju längre eftersläpningen är desto fler människor kommer att utsättas för ett potentiellt farligt vaccin.”

Direktlänk till artikeln här:

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/05/13/cdc-coronavirus-cover-up.aspx?