1. mar, 2021

Vetenskapens Värld sviker tittarna

Med anledning av den pågående s.k. pandemin hade SVT den 1 mars 2021 gjort en specialupplaga av Vetenskapens Värld i TV 2.

Föredömligt tog de faktiskt också upp följderna av de restriktioner som genomförts på alla håll i världen – som alltså har förorsakat minst lika många dödsfall som Covid-19. Dessutom med ett förfärligt överskott av döda bland unga människor!

Men oerhört pinsamt och upprörande är, att de inte med ett enda ord berörde det fullständigt centrala i hela situationen – att man kan kraftigt förebygga följderna av det aktuella viruset med något så enkelt som att med hjälp av rätt kost och tillskott av viktiga vitaminer och mineraler stärka vårt immunförsvar!

Det finns t.ex. hur mycket studier som helst som visar det direkta sambandet mellan Covid-19 och låga serumnivåer av vitamin D3.

Om man tar rejäla tillskott av vitamin D3, C-vitamin, zink och selen, så minskar riskerna för allvarlig sjukdom DRAMATISKT!

Men - som sagt – inte en stavelse nämndes om det. Skandal är ett milt ord i sammanhanget. Att man dessutom inte heller nämnde något om Hydroxiklorokin eller Ivermektin – som båda är mycket effektiv mot Covid-19 kunde man förstås förutse!

SVT bryter ständigt mot sitt avtal med staten, där det framgår att deras information skall vara objektiv och saklig!