14. feb, 2021

Tack för allt stöd!

Till alla som har uppmuntrat och stött mig i arbetet med min hemsida och på Facebook vill jag framföra att HJÄRTlLIGT tack på Alla Hjärtans dag!

Om man skall orka ”gå mot strömmen” som jag, så behöver man allt stöd man kan få. Utan sådant skulle man sannolikt inte orka.

I den situation som vi har i dag är det om möjligt mer nödvändigt än någonsin, när skräcken för en liten mikroskopisk företeelse (vars namn man inte vågar nämna) fått de flesta att sluta använda sunt förnuft och bortse från gedigna vetenskapliga fakta – för att i stället reservationslöst lita på dem som tjänar astronomiska summor pengar på vår skräck – och kanske har ett politiskt syfte att försöka förändra hela vår civilisation.

Det är en fullkomligt osannolik tragedi att nu skolmedicinens representanter, liksom samtliga våra myndigheter – och hela det politiska etablissemanget (både regering och opposition) överger alla nya och gamla kända metoder för att stärka vårt immunförsvar – och även kända verksamma farmakologiska produkter (som t.ex. Hydroxiklorokin) för att i stället övertyga hela befolkningen att låta sig injiceras med helt oprövade genterapeutiska preparat, vars risker negligeras och bortförklaras.

 Vi lever i en era då framtiden håller på att tas ifrån oss!