9. feb, 2021

MITT KONTO KAPAT!

Jag har nu varit aktiv på Facebook i åtskilliga år – och hittat många spännande och intressanta kontakter där. Plattformen har också hjälpt mig att sprida information om min hemsida – som nu har haft nästan 1,5 miljoner besök.

Det har mestadels varit en positiv upplevelse med kommunikationen på Facebook, även om jag ibland också blivit ”påhoppad”, när man t.ex. påstått att jag utgivit mig för att vara läkare bara för att hemsidan heter ”Svaradoktorn”.

Några har också framfört åsikten att hela upplagan av min bok ("Och cancern bara försvann") borde beslagtas och brännas.

Men i dag, den 9 februari började jag få frågor från massor av Facebookvänner – som undrade vad jag höll på med. Förklaringen var tydligen att mitt konto blivit kapat, och att alla fick ett konstigt meddelande på Messenger – SOM INTE SÄNTS AV MIG!

Jag blev tvungen att stänga ner mitt konto, starta upp ett nytt med nytt lösenord. Det borde innebära också att jag förlorade alla Facebookvänner (ca 3 000). Men det är fortfarande oklart hur det fungerat. Några kan tydligen komma in på mitt konto – där alla vänner finns kvar!