22. dec, 2020

GOD JUL o GOTT NYTT ÅR!

För många har det gångna året varit en mardröm, och jag önskar verkligen att det nya blir bättre för alla!

Mardrömmen för mig har delvis bestått i att jag tvingats åse hur myndigheter och media ofta kommit med alldeles felaktiga råd och slutsatser – både om sjukdomen cancer och om den nu högaktuella ”pandemin”.

Och alla som påtalat klara fakta har utan vidare avfärdats som ”konspirationsteoretiker” - utan någon saklig analys!

För egen del kan jag förstås glädjas åt att jag fortfarande lever – trots att en enig grupp läkare för mer än sex år sedan förklarade att det skulle vara absolut omöjligt.

Jag är också glad över att min hemsida nu har haft snart 1,5 miljoner besök – och att min bok ”Och cancern bara försvann” nu utkommit i en fjärde upplaga, sedan de tre första sålts slut. Precis nu i julveckan kom också den finska översättningen och finns tillgänglig åtminstone i Finland.

Slutligen måste jag också be om ursäkt för att jag inte hunnit med att besvara alla frågor – eller bara dela med mig av all information på det sätt jag hade önskat. Jag vill också tacka varmt för allt stöd jag fått från väldigt många människor – mest förstås från dem som hittat min hemsida – eller läst min bok. Men också andra.

Jag skulle vilja skicka en personlig hälsning till dem alla – och ge var och en en julkram – men tiden räcker inte till, så det får bli på detta kollektiva sätt!

TACK ALLA!

KRAM!