29. jun, 2020

I England och Skottland följer man SVARADOKTORNS råd. Inte i Sverige!

I går – den 28 juni 2020 – skrev jag under rubriken ”Brist på vitamin D3 en säker död på sjukhus” följande:

Den svenska sjukvården tycks lida av missuppfattningen att vitaminer bara är ”näringsämnen”, som inte kan användas som ”medicin”. Detta är sannolikt en missuppfattning som årligen kostar människor livet – och särskilt just nu! Som jag tidigare påpekat borde åtminstone människor i riskgrupper och de som arbetar i nära kontakt med Covid-sjuka få gratis tilldelning av dessa två vitaminer (gärna också zink, magnesium och jod).”

I dag kan man på Dr Mercolas blogg bl.a. ta del av följande information (min tolkning):

Vitamin D hjälper till att reglera immunfunktionen och förhindrar generellt sjukdomar i andningsorganen. Dataanalyser visar också klara samband mellan nivåer av D-vitamin och risken för infektion och död i Covid-19.

Medan USA:s myndigheter fortfarande försöker nedvärdera (och även skrämmas för) tillskott av D-vitamin, så visar sig myndigheterna i England och Skottland nu utveckla rekommendationer för att höja allmänhetens nivåer av D-vitamin.

Brittiska ”Frontline Immune Support Team” förser dem som arbetar inom hälso- och sjukvård med gratis näringstillskott för att stödja och reglera immunförsvaret.

Public Health Scotland” och ”British NHS” håller också på att fastställa vetenskapliga data för att bestämma om D-vitamin skall förskrivas till sjukhuspatienter – och som förebyggande till högriskgrupper.

Mörk hud kräver betydligt mer exponering för solen för att kunna producera tillräckliga mängder D-vitamin – i så hög grad att mörkhyade som lever långt norr om ekvatorn bokstavligen garanteras kronisk brist på D-vitamin.”

 

Vidare får man veta följande:

”Immunstödjande förpackningar sänds direkt till varje enskild individ inom NHS som arbetar inom vården och har anmält sig för detta. Och de får alla produkter helt gratis. Förpackningarna innehåller vitamin C, vitamin D och zink.”

Som bekant följer vi i Sverige snarast den amerikanska strategin – att avfärda och skrämmas för tillskott av vitaminer och mineraler. Resultatet ser vi i den dagliga rapporteringen av dödsfall i Covid-19.

På följande länk finns fler detaljer:

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/06/29/dark-skin-and-vitamin-d-deficiency.aspx?cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20200629Z2&mid=HealthRTL20200629Z2&rid=904536964

Om någon skulle få tanken att stödja min hemsida, så finns möjligheten genom att t.ex. köpa min bok ”Och cancern bara försvann”, som nu också finns som ljudbok.

Hemsidan är helt gratis, men frivilliga gåvor kan lämnas via Swish till nr 0730262198 eller till mitt bankkonto – 3021 22 82190