23. jun, 2020

Dödlig girighet - med globala följder

Det tycks inte finnas några gränser för vissa människors cynism, makthunger och girighet.

Ett vaccin mot Covid-19 har redan – trots katastrofala försöksresultat – inbringat några samvetslösa skurkar mångmiljoninkomster!

Dr Mercola har skrivit om detta på sin blogg. Här följer min tolkning av hans inlägg:

”Två direktörer i det amerikanska bioteknikföretaget ”Moderna” tog hem 25 miljoner dollar, när börsvärdet steg dramatiskt omedelbart efter offentliggörandet av att deras försök med vaccin mot Covid-19 i fas ett hade visat lovande resultat.

Börsvärdet sjönk sedan inom några få dagar, sedan kritiker påpekat att resultaten sannolikt var felaktigt återgivna - och faktiskt i stället synnerligen alarmerande.

Tjugo procent av Moderna’s frivilliga försökspersoner drabbades av mycket allvarliga och omfattande biverkningar. Med en sådan andel biverkningar skulle vaccination av hela jordens befolkning allvarligt skada minst 1,5 miljarder människor - och troligen fler, eftersom endast extremt friska försökspersoner godkändes i försöket”.

Så långt Dr Mercola. Här följer mina egna tankar om detta:

Om 20 % av försökspersonerna fick allvarliga skador av vaccinet – och de var extremt friska individer - så kan man befara betydligt högre andel skador i den vanliga befolkningen. Som bekant är nog inte majoriteten av jordens invånare ”extremt friska!

När man tar del av alla detaljer i detta fruktansvärda spel med människors liv och hälsa på global nivå, så blir man än mer förfärad. Tyvärr är väl detta så groteskt att det är svårt att förstå att det faktiskt är verklighet. Därför kommer sannolikt alla som informerar om det här att betraktas som ”konspirationsteoretiker”. Och alla som naivt tror på vacciners välsignelse kommer förstås att avfärda det hela som ”fantasier”. Sveriges strategi (och många andra länders) kommer kanske även fortsättningsvis att vara att ”hålla ut tills vaccinet kommer”. Den strategin bygger på en sorglig illusion!

Att vaccinet troligen kommer att vara en dödsdom för många, eftersom den immunitet man tror sig ha fått i stället blir en katastrof, när man utsätts för det aktuella ”naturliga” viruset, det försöker man nog i det längsta att blunda för. Men en observation tycks faktiskt också vara att de som hittills drabbats hårdast är just de som nyligen tagit den vanliga influensasprutan!

Värt att veta är också, att alla tidigare försök med vaccin mot andra typer av coronavirus har misslyckats. Chansen att det skulle lyckas nu – med ett i all hast framtaget alternativ – anser jag måste bedömas som mycket liten.

Den som vill ta del av Dr Mercola’s artikel i sin helhet har länken här:

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/06/23/moderna-vaccine-coronavirus.aspx?cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20200623Z2&et_cid=DM573713&et_rid=900052699