25. mar, 2020

Varför nonchaleras enkla botemedel mot coronaviruset?

Okunnighet och nonchalans eller medvetna lögner tycks prägla myndigheternas agerande i den kritiska situation vi nu befinner oss i. Man undrar hur det kunnat bli så.

Jag har full förståelse för att man i ett närmast chockartat läge har svårt att ta till sig ny information och fatta logiska och välgrundade beslut. Men varför använder man inte sedan länge känd information?

Jag tycker också att t.ex. Anders Tegnell i vissa avseenden handlat korrekt. Så är det självklart klokt att på allt sätt försöka hindra smittspridning – även om åtgärderna inte får bli så omfattande att de raserar hela vår samhällsstruktur och på det sättet kanske vållar lika stor skada som pandemin i sig. Men det är självklart en mycket intrikat avvägning.

Dock är det upprörande, att man visar ett totalt ointresse för enkla metoder, som sannolikt skulle kunna rädda många liv – och förhindra ett totalt sammanbrott för sjukvården, som redan är oerhört pressad. Särskilt när dessa enkla metoder sedan länge är bekräftat effektiva – OCH OSKADLIGA!

Att stärka det individuella immunförsvaret, som varje minut ser till att vi överlever, genom tillskott av t.ex. C-vitamin, Vitamin D3 och en del mineraler som magnesium, selen, zink mm borde vara en självklar rekommendation, när ett mycket hotfullt virus sprids i befolkningen!

Men i stället tycks myndigheter och läkare anstränga sig för att vi INTE skall göra just detta. Man förklarar, att vitaminer är värdelösa i sammanhanget – och att höga doser av C-vitamin skulle vara farligt! Fullkomligt häpnadsväckande!

Allt tyder ju också på, att det är just människor med nedsatt immunförsvar som drabbas (naturligtvis!)

Och kolloidialt silver, som man vet påverkar i princip alla patologiska mikrober (virus, bakterier, svamp, amöbor, encelliga parasiter etc.) - det vägrar man att ens titta på. Det finns otaliga studier om visar detta medels positiva egenskaper – och INGA VISADE SKADOR!

Varför i hela världen tänker man låta människor dö – hellre än att man prövar något som är garanterat ofarligt?

Nu kommer också rapporter från flera drabbade länder om framgångsrik behandling med både C-vitamin och kolloidalt silver! Men det tycks på något sätt vara under läkarnas och myndigheternas värdighet att ens bry sig om sådana konkreta erfarenheter! Det är en skam för alla inblandade myndigheter och enskilda myndighetspersoner – och historiens dom kommer möjligen att bli mycket hård!

Här nedan finns en länk med minst sagt intressant – och upprörande – information om just myndigheternas behandling av kolloidalt silver:

https://www.youtube.com/watch?v=VVI9Ycaworc&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0dKl0It1i1JftMA_2eelHMceho-yqcrO7tzGZ7thGplfc3mtNU4v_cPFc