10. mar, 2020

Varför inte stödja vårt immunförsvar?

Jag är inte läkare, men vill ändå tillåta mig följande reflektioner:

I dessa dagar skriver och talar man hela tiden om det nya coronaviruset och dess verkningar, om sätt att förhindra dess spridning o.s.v. Allt detta viktigt förstås!

Men i princip nämns INGENTING om att man med mycket enkla metoder i hög grad kan stärka sitt personliga immunförsvar, kanske undvika att bli sjuk – eller i alla fall drabbas mycket lindrigare.

Att tro att vi skall kunna undvika att bli smittade är nog ganska naivt, som situationen ser ut nu. Därför borde det vara självklart att på bästa sätt undvika allvarliga följder av smittan. Tyvärr är våra myndigheter och läkare så fastlåsta vid uppfattningen att det är bara vacciner och ”godkända läkemedel” som kan användas mot sjukdom, att de inte ser andra möjligheter.

Något så väsentligt som att vi får i oss viktiga vitaminer, mineraler och spårämnen för att vårt immunförsvar skall fungera optimalt – det tycks inte finnas på deras ”karta”. Tragiskt!”

Lämpliga åtgärder:

Ta rejäla doser av C-vitamin - kanske 10 gram (10 000 mg) per dag uppdelat på flera doser under dygnet.

Ta upp till 10 000 IE Vitamin D3 dagligen (MINST 4 000)

Ta tillskott av Omega 3 (minst ett gram/dag)

Ta en matsked kolloidalt silver några gånger varje dag

Var inte rädd för naturligt mättat fett – men dra ner på kolhydraterna (bröd, pasta, godis, läsk etc.)

När det gäller kolloidalt silver, så anses ju det "kontroversiellt" av många - trots att man vet att det är effektivt mot i princip alla virus. Det känner också epidemiologen Anders Tegnell på Folkhälsomyndigheten till - vilket han erkände för ett par år sedan i ett telefonsamtal med Michael Zazzio (men nu tydligen inte vill låtsas om).

Länk till samtalet här: http://www.ion-silver.com/docs/Anders_Tegnell.mp3