14. jan, 2020

Lyckad användning av "min metod"

Det framgångsrika resultatet för en 70+ cancerpatient (diagnostiserad 15/11-2018 med obotlig matstrupscancer med lymfmetastasering i bröstkorg och övre buk) beror enligt henne själv på citat ”en stenhård övertygelse i kombination med sunt förnuft och en insikt om att tveklöst och till varje pris inta alla de ingredienser som ingår i Sven Erik Nordins ’Min egen metod’.” slut citat.

 

Hon säger vidare: citat ”Receptet är så självklart att - vid genomläsning av vad varje ingrediens har för betydelse för bekämpning av cancern och vad i övrigt ingredienserna innehåller och vad de gör för nytta i kroppen – man får en stärkt kämpaglöd och att därför kampen mot cancern är på god väg att lyckas. Ingen av ingredienserna är skadlig eller påhittad och många av dem har funnits att få tag i sedan urminnes tider. Det är obegripligt att någon ens vågar avstå om man vill överleva!” slut citat.

 

Omedelbart efter att ha fått den förfärliga diagnosen har hon utan att avstå helt från skolmedicinens cellgiftsbehandlingar valt att äta ketogen kost med dagligt tillskott av ingredienserna i ’Min egen metod’ - förutom under de 5 treveckorsbehandlingarna (varav den 4:e avbröts efter 2 dygn (av 5) pga stopp i Piccline (en kateter in i en ven genom vilken cytostatikan införs). 

 

Sedan avslutad cellgiftsbehandling i mars 2019 mår patienten idag (januari 2020) utomordentligt bra och äter mycket kolhydratfattig och vitaminrik kost* - ett uttalande som cancerläkaren vid senaste läkarbesök i november 2019 vid NKS Onkologen i Solna konstaterade. Vidare sade läkaren att om samma resultat som senaste PET/CT undersökningen (15/11-2019) visar sig om fem år skulle läkaren säga att patienten är cancerfri!

*Ketogen kost i kombination med ’Min metod’.