14. nov, 2019

Onödigt vaccin?

Både Malaria och Ebola skördar sedan länge tusentals liv årligen i Afrika – mest barn!

Man vet sedan länge, att både kolloidalt silver och MMS (en enkel klorförening) kan bota både EBOLA och Malaria, men båda preparaten är billiga och enkla – och inte möjliga att ta patent på. Därför motarbetas de självklart med alla medel av läkemedelsföretagen och deras ”agenter” läkarna.

Nu har företaget Merck lyckats få till något de kallar vaccin, som skall kunna bromsa spridningen av Ebola. Man kan då påminna om, att det också var Merck som för några år sedan saluförde det smärtlindrande läkemedlet Vioxx – som man till sist tvingades dra in efter ingripande av USA:s kontrollmyndighet FDA (Food and Drug Administration). Då hade Vioxx sålts för hundratals miljoner – och förorsakat uppskattningsvis över 100 000 dödsfall i hjärtinfarkt. Och eftersom FDA generellt går läkemedelsindustrins ärenden, så ingrep de förstås inte förrän det blev alltför uppenbart med skadeverkningarna.

Vid utredningen framkom, att företaget känt till denna lilla ”biverkan” I FYRA ÅR, men fortsatt försäljningen ändå! Det är naivt att tro, att Mercks första prioritet skulle vara att rädda barnen i Kongo från Ebola. För dem gäller det att TJÄNA PENGAR – inget annat!

Den som är intresserad av just detta med Ebola kan ta del av följande länk – som är en repetition av en repetition från min hemsida den 20 juli 2019:

http://www.svaradoktorn.se/427029039/6793780/posting/ebola-igen

Och här är länken till originalartikeln om det nya vaccinet:

https://www.reuters.com/article/us-health-ebola-merck-co/merck-wins-european-approval-for-first-ever-ebola-vaccine-idUSKBN1XL264

Och film från malariabekämpning med kolloidalt silver i Ghana:

https://www.youtube.com/watch?v=avpI4FjFmms