16. okt, 2019

Sund och naturlig mat botar - men blir ett andrahandsalternativ

Nyligen visade man i Uppsala, att vanlig sund mat, lagad på riktiga råvaror, utan några tillsatser av färgämnen, konsistensgivare, smakförstärkare och annat, är ett effektivt sätt att bota barnreumatism - en sjukdom som är allvarligt handikappande och förorsakar mycket lidande hos de sjuka barnen och ungdomarna.

Vad är forskarnas reaktion på detta? Jo, att detta (vanlig sund kost) skulle kunna vara ett ”komplement” till den vanliga behandlingen – med kemiska preparat, ”mediciner”. Alltså tänker man sig att mediciner skall vara ett förstahandsval – och ”riktig mat” ett möjligt komplement!

Dessutom tillägger man, att vi inte själva skall ”experimentera” med maten! Trots att man genom åren blivit ganska luttrad av det frekventa vansinnet inom medicinsk forskning, så blir man här totalt lamslagen över hur galet det kan bli!

Det påminner inte så litet om galenskapen inom området epilepsi, där man sedan mycket länge VET att ketogen kost lindrar de flesta symtomen hos epilepsidrabbade – och botar fullständigt minst 10 % av de drabbade. Men även där är ”mediciner” (med avsevärda biverkningar) och i vissa fall kirurgiska ingrepp förstahandsalternativ. Först i tredje hand överväger man en nyttig kost (utan biverkningar). Använd gärna denna länk: http://www.svaradoktorn.se/425558411