13. jul, 2019

Oj - det blev fel!

Efter det helt osannolika framträdandet i Aktuellt nyligen – 11 juli - finns det anledning till följande repris:

I juni 2014 förklarade läkarna tvärsäkert att jag snart skulle dö i cancer (skivepitelcancer med spridning till lymfan) – om jag inte gick med på deras föreslagna behandling, som innebar ett fullkomligt brutalt och allvarligt handikappande kirurgiskt ingrepp – med efterföljande strålning och/eller cellgiftsbehandling. Den alternativa metod jag själv föreslog – ändrad kost och tillskott av några vitaminer och mineraler – log man milt överseende åt, och man förklarade att jag skulle vara död inom några månader.

Om jag varit riktigt medveten om gällande lagstiftning, så hade jag förstås hoppats på symtomlindring. Nu var jag så naiv att jag trodde det skulle vara tillåtet att bota sin egen sjukdom, och jag gick medvetet in för detta - att bota min cancer.

Och sedan omkring tre år måste nu läkarna konstatera, att man inte längre ser några tecken på cancer hos mig! Det måste betyda att jag brutit mot lagen och botat min cancer med en alternativ metod. Herre Gud, vad gör jag?

Skall jag anmäla mig själv för detta flagranta lagbrott – och till vilken instans anmäler jag? Vänder jag mig till den lokala polismyndigheten, eller bör kanske Riksåklagaren direkt bli inkopplad i ett så här allvarligt fall?

Sedan undrar jag också, om de som sålt aprikoskärnor, gurkmeja, D-vitamin, selen, magnesium, kolloidalt silver och andra produkter skall anses delaktiga i mitt brott? Det kan i så fall bli en omfattande brottsutredning, eftersom jag använt mig av flera olika leverantörer – både på nätet och i fysiska hälsokostbutiker.

Den som möjligen tror att jag bara är en skämtare, som vill raljera om ett allvarligt ämne, kan nu sedan en tid läsa hela min absolut autentiska historia i den nyligen utkomna boken ”Och cancern bara försvann” (Karneval förlag).

Man kan även använda sig av följande länk för att förbättra sina kunskaper på området: http://www.svaradoktorn.se/427029039/6775400/posting/medicinsk-behandling-vanligaste-d%C3%B6dsorsaken

 

Men fortfarande behöver jag goda råd. Snälla – kan någon hjälpa mig? Jag vill ju absolut vara laglydig. Men kanske skulle jag ändå hellre avtjäna ett fängelsestraff än att dö i cancer!