16. mar, 2019

Hellre döda barn än botade av silver?

Följande skrev jag den 12 juni 2016. Fortfarande är malaria en sjukdom som skördar mängder av liv. Och barn är de som främst drabbas. Vad jag vet har ingen närmare kontrollerat vad jag berättade om. Förfärande nog verkar det i stället som om man till varje pris försöker dölja att kolloidalt silver kan vara ett effektivt botemedel mot malaria.

Samtidigt säger läkemedelsbolagen att de satsar oerhört mycket forskning för att hitta ett vaccin – och/eller ett botemedel!

 

Och här den ursprungliga texten från 2016:

Enligt uppgift är situationen i Kongo-Kinshasa nu förfärlig, och sjukdomen malaria förefaller vara helt utom kontroll.  Om man känner till vad som sker ett antal mil längre västerut, i Ghana, så undrar man var problemet finns. Om kolloidalt silver effektivt botar malaria i Ghana, så borde det vara lika enkelt i andra delar av Afrika. Om det är så att Big Pharma medvetet förhindrar användningen av ett billigt, biverkningsfritt, effektivt och lättadministrerat (men icke patenterbart) medel mot malaria, så är det några som har mycket att stå till svars för. Tusentals bar dör av malaria i onödan – varje dag!

Se videon på följande länk! Där handlar det om ”Silver Shield”, ett kolloidalt silver med styrkan 20 ppm, medan den produkt som säljs i Sverige vanligen har styrkan 10 ppm (som oftast visat sig vara den optimala). Någon borde informera t.ex. Läkare utan gränser om detta – om man inte kan bevisa att videon är falsk, vilket det inte finns någon anledning att tro!

https://www.youtube.com/watch?v=avpI4FjFmms

Den som ev. inte redan läst sidan om kolloidalt silver har direktlänken  dit här: http://www.svaradoktorn.se/425558358