23. jan, 2018

Mina dumma cancerceller

Efter att ha varit dödsdömd i cancer lyckades jag bli cancerfri med hjälp av ändrad kost och tillskott av ett antal vitaminer och mineraler – samt gurkmeja, ingefära, aroniabär och några andra bär. Jag blev idiotförklarad av min läkare, som ansåg att endast ett mycket omfattande kirurgiskt ingrepp kunde rädda mitt liv. När man sedan efter något år inte längre kunde hitta några cancerceller hos mig – efter min egen ”behandling”, var läkarens enda kommentar: ”Det gläder mig att du mår bra.”

När jag annars pratar med ”vanliga människor” och nämner t.ex. D-vitamin och gurkmeja, så kan jag få kommentarer som: Hahaha… Kryddor och vitaminer mot cancer… Det fattar ju varje människa att det inte kan fungera!

Mitt svar blir: Jag bryr mig inte om, ifall du, kungen, påven, hela läkarkåren, Kungliga Vetenskapsakademien, Regering och Riksdag fattar det… Det enda som betyder något är, att mina cancerceller är så obegåvade att de inte fattat… För det har de uppenbarligen inte gjort, eftersom de försvunnit spårlöst (eller återgått till att bli normala celler).

Tänk att den uppenbara sanningen skall vara så svår att acceptera!