2. dec, 2017

Något som gör mig ledsen

Jag var för tre år sedan dödsdömd i cancer och avstod då från läkarnas föreslagna behandling - omfattande kirurgiskt ingrepp med efterföljande strålning/cellgiftsbehandling. I stället ändrade jag min kost och började med en del tillskott i form av mineraler och vitaminer. Därför hittar man nu inte längre någon cancer hos mig.

Jag försöker så långt möjligt sprida kunskap om min enkla metod – trots hårt motstånd från den etablerade medicinen…

Jag kan sedan acceptera, om människor beskyller mig för att ljuga. Jag har inte heller något emot att människor tror på och använder andra metoder (och det finns ett antal som fungerar). Jag har ju inga som helst ekonomiska intressen i "min metod" och delar ut mina råd alldeles gratis. Även att man tror på sådant som strålning och cellgifter tvingas jag förstås att stå ut med – trots att jag hela tiden ser människor under plågsamma former dö efter sådana behandlingar.

Men något jag blir väldigt ledsen av, det är när människor plockar enstaka bitar ur mitt ”program” och t.ex. under någon vecka använder en sked gurkmeja eller en skvätt kolloidalt silver om dagen - och sedan meddelar, att de minsann inte märkt någon skillnad. Eller att de ”uteslutit alla kolhydrater” – och då i själva verket bara minskat intaget av socker men fortsätter att äta bröd och andra snabba kolhydrater…

När man sedan talar om att ”min metod” inte hjälpt det minsta, så betyder det dels konkret att de faktiskt ljuger – samt att de misskrediterar den metod som hjälpt mig och ett flertal andra med olika cancerformer att bli friska. Därmed undanhåller de kanske många från en möjlighet att pröva något som skulle kunna hjälpa dem att bli av med sin cancer – och en metod som i varje fall är riskfri… Detta till skillnad mot konventionell cancerbehandling med strålning och cellgifter – som båda har gräsliga biverkningar.