Fortlöpande information om ny forskning och annat

21. jan, 2019

Den 7 januari anordnades den spektakulära Cancergalan igen. Och jag mådde lika dåligt som förra året av detta spektakel. Cancerfonden, som sköter det hela, förefaller ha som främsta mål att bibehålla alla missförstånd och fördomar om sjukdomen cancer – trots att man påstår motsatsen. Man har sedan 1920-talet vetat, att cancer i huvudsak är en metabol sjukdom – d.v.s. beror på kost och livsstil. Ändå envisas man med att satsa nästan alla forskningspengar på att hitta en GENETISK lösning på denna sjukdom.

Eftersom de gener vi föds med i stort har varit desamma i kanske 40 000 år, så är det uppenbart orimligt att skylla det senaste seklets formliga explosion av cancer på våra gener! Ändå är det just det cancerforskarna (och Cancerfonden) gör! Detta trots att våra gener närmast är den enda orsaksfaktor vi kan utesluta!

Detta år upprördes jag särskilt av kände Hans Roslings son Ola, när han med yviga gester och hög röst avlivade ”myterna om cancer”. Några av dem avförde han helt korrekt – som att cancer skulle smitta, eller att cancer är absolut dödlig.

Men när han sedan, efter att kategoriskt ha avfärdat ”stress” som orsak till cancer (vilket är helt fel; stress gynnar absolut utvecklingen av cancer), så kom den katastrofala slutklämmen: ”Cancer beror på ’biologisk otur” – d.v.s. ”slumpen”! Så utomordentligt enfaldigt!

I så fall är det väl märkligt att ”slumpen” slagit till så effektivt de senaste decennierna – ungefär i samma takt som våra kostvanor och livsstil förändrats drastiskt. Vilket märkligt sammanträffande!

Om vi accepterar, att cancer orsakas av ”slumpen”, så kan vi självklart sluta med alla typer av förebyggande arbete mot cancer. Det spelar ingen roll vad vi gör; det är ju ändå slumpen som bestämmer om vi blir sjuka eller inte! Vi kan fortsätta att röka, att använda asbest som byggmaterial och att utsätta oss för radioaktiv strålning – för att bara nämna några känt cancerogena företeelser.

Sanningen är, att vi egentligen sedan 1920-talet via Otto Warburg (Nobelpriset i medicin 1931) vetat, att cancer beror på att celler övergår till anaerob metabolism, och inte längre skapar energi genom att som friska celler förbränna glukos med syre. De använder i stället den primitiva och ineffektiva processen fermentering, som kräver minst 20 ggr mer glukos. Detta innebär, att cancerceller är extremt beroende av glukos (socker) för att utvecklas och spridas. Således kan man konstatera, att socker s.a.s. är rena raketbränslet för cancer – och det första man skall göra, om man drabbas av cancer, är att drastiskt dra ner på sockret i kosten.

Men när en auktoritet som Cancerfonden (och nu Ola Rosling) talar om för oss, att cancer beror på ”slumpen”, så bidrar detta till att upprätthålla den totalt felaktiga uppfattningen att kosten och andra miljöfaktorer inte har någon betydelse. Fullkomligt häpnadsväckande! Detta innebär i klartext, att många människor i onödan dör i cancer varje år!

Ola Rosling vill säkert väl – men välvilja i kombination med genuin okunskap kan vara livsfarlig. Så är det definitivt i detta fall!

Fortfarande händer det, att läkare säger till sina cancerpatienter, att de kan äta vad som helst – och hur mycket socker som helst – eftersom det inte har någon betydelse för deras cancer! Sådana läkares legitimation borde ifrågasättas!

En bilmekaniker som vore så dåligt uppdaterad om moderna bilars funktion, skulle omedelbart få sparken! Men läkare kan fortsätta i åratal att närmast ta livet av folk med sin okunskap.

Läs gärna också om Cancerfondens kostråd här:

http://www.svaradoktorn.se/427029039/4044213/posting/cancerfonden-ger-katastrofala-kostr%C3%A5d

 

 

 

20. jan, 2019

Intervju och samtal om KOLLOIDALT SILVER med Sven Erik SVARA DOKTORN Nordin 20190118

Du lyssnar på intervjun/samtalet via denna länk

https://soundcloud.com/ulf-bittner/intervju-och-samtal-om-kolloidalt-silver-med-sven-erik-svara-doktorn-nordin-20190118

 

BAKGRUND

Sven-Erik Nordin överlevde "dödsdom" av svensk skolmedicinsk läkare, detta tack vare bl.a. KOLLOIDALT SILVER som ingår i Sven-Erik Nordins MIN METOD

www.svaradoktorn.se/441550183

Du kan läsa mera av Sven-Erik SVARA DOKTORN Nordin och särskilt då om KOLLOIDALT SILVER

 

Vad är kolloidalt silver

www.svaradoktorn.se/425558358

Allmänt känt är att 3:e största DÖDSORSAKEN är MEDICINER, då efter hjärtsjukdom och cancer. Därtill är allmänt känt vad Lars Bern delger sina läsare i artikel

"Så, nästa gång någon märkvärdig medicinman skryter med sina evidensbaserade piller, påminn då vederbörande om skolsjukvådens medicinska fiasko."

 

Läs mera i artikeln

Lite ödmjukhet skulle inte skada dagens medicinmän

https://anthropocene.live/2019/01/12/lite-odmjukhet-skulle-inte-skada-dagens-medicinman/

 

Ytterligare information om KOLLOIDALT SILVER

Du läser ytterligare mera om KOLLOIDALT SILVER i undertexten till intervjun/samtalet , där väldigt många länkar delges och du självt kan få till livs mer om kolloidalt silver.

 

 

 

16. jan, 2019

Inlägg från Benny Ottossons webbplats:

"Detta avsnitt kan vara provocerande. Eller så kan det väcka din nyfikenhet. Hur du än tror att du kommer att reagera, så hoppas jag du tar dig tid att lyssna på det. Jag hade flera gånger läst om Sven Erik Nordin som botat sig själv från cancer, efter att ha tackat nej till operation och behandlingar. Inte nog med det, han hjälper idag andra med information om sin alternativa metod. Han är ute och föreläser, finns med i boken ”Hälsa & Folkbildning – Fjärde boken”, intervjuad i andra poddar mm. Dessutom hade han samma cancersort som jag har. Detta lät lite för intressant för att jag skulle släppa det.

Så jag satte mig på tåget och åkte ända upp till Gnarp, ovanför Hudiksvall. Sven Erik och hans fru Eva visade sig vara härliga människor och tog varmt emot mig i sitt hem. Under intervjun blev Sven Erik rörd, trots att han berättat detta tusentals gånger. Jag fick uppfattningen att han verkligen brinner för detta. Faktum är att han ägnar stora delar av sin dag åt att svara på mail från människor som vill veta mer om hans historia och tillvägagångssätt. Jag gissar att många av er tycker historier som denna är för bra för att vara sanna och att det handlar om tillfälligheter eller helt enkelt inte är sant. Jag fick se utdrag ur hans journaler, så detta är garanterat sant. Då kan man fråga sig vad han kommit fram till som inte 50-60 års forskning kommit fram till. För det första är inget av hans metod hans egen uppfinning. Han har studerat 1000-tals artiklar, föreläsningar på nätet, läst böcker och forskningsrapporter, mm. När man börjar gräva i detta blir man snart lite konspirationsteoretiker.

Vad Sven Eriks metod verkar gå ut på är att boosta immunförsvaret med en hälsosam livsstil och en del tillskott. Forskningen har i alla år fokuserat på cancern som en genetisk sjukdom. Trots att våra gener varit desamma i många, många år. Och cancern har exploderat de sista 100 åren. I befolkningar där man lever som för flera 1000 år sedan, finns oftast ingen eller väldigt lite cancer. Ofta nämns Hunza-folket. Faktum är att det senaste Nobelpriset i medicin gick till en amerikan och en japan som utvecklat immunterapi. Deras mediciner gör att några bromsar som ligger på immunförsvaret släpper och immunförsvaret i sin tur angriper cancercellerna. Det är lite banbrytande inom cancerforskningen. Det trista med forskningen är att den i princip alltid går ut på att hitta mediciner. Jo, det är såklart inte fel. Men man kan t ex nämna att japanen som fick Nobelpriset jag nyss nämnde är delägare i företaget som produceras hans medicin. Och jag har för mig att de drog in 40 miljoner dollar redan första året. Om nu ett starkt immunförsvar kan ta hand om cancern, så tycker i alla fall jag att det inte låter otroligt att Sven-Eriks metod faktiskt skulle kunna fungera. Då kan man ju fråga sig varför ingen forskar på detta. Är det för att det inte finns några pengar att tjäna om man kommer fram till att man kan bota cancer med en bra livsstil? Många hävdar idag att 30-80% av all cancer beror på livsstilen. Om livsstilen kan göra oss sjuka, låter det logiskt i mina öron att livsstilen också kan göra oss friska.

Jag har full förståelse för att läkarna inte kan ta egna initiativ och börja föreslå kostomläggningar istället för traditionell vård. Men de kanske kunde ta upp det som ett tillägg. Det är trots allt inga konstigheter och ger inga biverkningar. Sjukvården styrs av politikerna. Och de i sin tur hämtar sin kunskap från forskningen, som är väldigt ekonomiskt styrd. Moment 22… Finns det hopp? Ja, t ex Kostfonden som har valt att forska på kostens betydelse vid sjukdom. Det ska bli intressant att följa.

I intervjun nämns bl a kolloidalt silver. Googlar du det kan du säkert hitta att det är livsfarligt. Så här fungerar det tyvärr… Och man kan undra vem som ligger bakom. Kolloidalt silver används bl a av NASA som vätskerening på rymdstation. En annan verksamhet som använder kolloidalt silver med stor framgång är Astrid Lindgrens barnsjukhus. Där de lägger förband med kolloidalt silver på mycket brännskadade barn. Det gör att det blir mindre smärtsamt att ta bort förbandet och läkningen går snabbare. Förutom att det är otroligt positivt för barnen, så tjänar man 40 000 kr/barn i kortare vårdtid. Så kolloidalt silver verkar inte vara så giftigt. Det finns heller ingen forskning som säger det. Hoppas som sagt att du orkar ta dig igenom intervjun. Sedan får du gärna komma med dina synpunkter på mina sociala medier.

Mycket nöje!"

Och här är adressen till hans webbplats, där intervjun finns som ljudfil: 

http://www.feelgoodhavefun.nu/2019/01/16/nytt-podavsnitt-33-du-har-bara-nagra-manader-kvar-att-leva/

 

 

15. jan, 2019

SVERIGE GRANSKAS

Intervju och samtal om MIN METOD med Sven Erik SVARA DOKTORN Nordin 20190115

 

Lyssna på intervjun/samtalet

https://soundcloud.com/ulf-bittner/intervju-och-samtal-om-min-metod-sven-erik-svara-doktorn-nordin-som-overlevde-dodsdomen-cancer-20190115

 

OM INTERVJUN/SAMTALET med mera

Intervju och samtal om MIN METOD som säkerställde att Sven Erik SVARA DOKTORN Nordin blev CANCERFRI på ett NATURLIGT SÄTT utan skolmedicinska Läkares Inblandning

 

Denna intervju/samtal bör alla svenska medborgare få möjlighet att lyssna på, särskilt viktigt är att våra folkvalda proffspolitiker/politiker, tjänstemän/kvinnor och anställda skolmedicinska läkare inom Vård Sverige ges möjligheten att lyssna på denna intervju/samtal.

 

 

SPRID MYCKET GÄRNA VIDARE

 

MIN METOD av Sven-Erik SVARA DOKTORN Nordin finner du här

http://www.svaradoktorn.se/441550183

 

 

SVARA DOKTORNS hemsida BLOGG finner Du här

http://www.svaradoktorn.se/

 

 

Lars Bern och dennes artikel av 2019-01-12

"Lite ödmjukhet skulle inte skada dagens medicinmän"

finner du här

https://anthropocene.live/2019/01/12/lite-odmjukhet-skulle-inte-skada-dagens-medicinman/

 

 

 

AV SÄRSKILT STORT ALLMÄNT INTRESSE OM SKOLMEDICINEN

 

Pharma Death Clock website launched: Find out how many millions of people Big Pharma has killed since January 1, 2000

Läs mer

https://www.naturalnews.com/052613_Pharma_Death_Clock_medication_side_effects_prescription_drug_deaths.html

 

 

PHARMA DEATH CLOCK

TOTAL DEATHS SINCE JANUARY 1, 2000...

 

BIG PHARMA'S CHEMICAL WARFAREON HUMANITY DWARFS THE NUMBER OF VICTIMS KILLED BY ALL WORLD WARS AND ACTS OF TERRORISM COMBINED...

 

While drug companies profit billions, people are dying by the millions.

 

LÄS MERA

http://pharmadeathclock.com/

 

 

 

 

Noteras särskilt

 

3:e största DÖDSORSAKEN, efter hjärtsjukdom och cancer, är MEDICINER

 

”Varje praktiserande läkare dödar i genomsnitt en patient per år och således tar livet av 35 patienter under sina 35 verksamma år”

LÄS MERA

https://newsvoice.se/2019/01/recension-av-peter-gotzsches-bok-konsten-att-overleva-i-en-overmedicinerad-varld/

 

 

 

Är detta VANSINNE att använda skattemedel på ett effektivt sätt för skattebetalarna/uppdragsgivarna och svenska folkets medborgare?

I SVERIGE har vi ca 40 000 skolmedicinska läkare

 

Alltså på 35 år säkerställer dessa sammantaget att döda 1 400 000 svenska människor, alltså utifrån vad du läst här ovan.

 

Utan personligt ansvar tillåts detta vansinne att fortsätta utan konsekvenser, det kallas för demokrati i den humanitära stormakten SVERIGE med EN VÅRD I VÄRLDSKLASS(enligt statsminister Stefan Löfven och minister Strandhäll)

 

Noteras särskilt

Alltså ca 40 000 läkare säkerställer att

 

-         Årligen skada ca 100 000 genom fel behandling, fel medicinering och fel diagnosticering

 

-         På 35 år med samma årliga resultat säkerställer dessa 40 000 högutbildade akademiker/ skolmedicinska läkare således 35 x 100 000 = 3 500 000 skadade – alltså värre skadade än när de uppsökte Vård Sverige för att få hjälp – när de söker HJÄLP HOS SKOLMEDICINSKA LÄKARE inom Vård Sverige(en VÅRD I VÄRLDSKLASS)

 

 

Intervjuare

Ulf Bittner

Du läser mer om och av Ulf Bittner

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

 

Du lyssnar på mera/flera intervjuer/samtal i SVERIGE GRANSKAS serien

https://soundcloud.com/ulf-bittner

 

13. jan, 2019

Regeringen tillsatte 2017 en utredning – som enligt utredningens namn skall handla om ”Ökat patientinflytande och patientsäkerhet inom annan vård och behandling än den som bedrivs inom den etablerade vården” (Dir.2017:43).

Man får därav intrycket att dess ändamål är att hitta former och metoder för att skydda oss alla mot alternativa läkemedels och behandlingars risker för liv och hälsa.

Med tanke på att man knappt kan hitta någon som allvarligt skadats av alternativa metoder (homeopati, kolloidalt silver, Laetrile, Essiac Tea, ketogen kost, meditation, healing etc.) – och att traditionell sjukvård är den tredje vanligaste dödsorsaken i Västvärlden – så förefaller möjligen inriktningen innebära en gravt felaktig prioritering.

 

Men när man fingranskar direktiven, så finner man att i uppdraget ingår bl.a. att:

”minska polariseringen mellan den etablerade och icke-etablerade vården genom att främja erfarenhetsutbyten”

”kartlägga forskning och forskningsresultat om behandlingsmetoder utanför den etablerade hälso- och sjukvården”

och

”lämna förslag till en policy för utvärdering och reglering av behandlingsmetoder utanför den etablerade vården”.

 

Detta är förstås oerhört viktiga punkter - som kanske väcker en smula hopp. Men eftersom hela samhället tycks svårt infekterat av en stor vördnad för den officiella sjukvården och dess metoder – och motsvarande skepsis mot alla alternativa medel, så blir man tveksam.

Att man sedan har utsett en minst sagt etablerad läkare, Kjell Asplund, bl.a. ordförande i Statens medicinsk-etiska råd och tidigare generaldirektör för Socialstyrelsen, inger kanske också farhågor. Han är ju i högsta grad involverad i skolsjukvården och har byggt hela sin karriär på den.

Han är förstås en oerhört erfaren utredare och har den medicinska kompetensen – men så vitt man förstår endast inom just skolmedicin. Det återstår att se, om han har förmågan att frigöra sig från det skolmedicinska paradigmet och förutsättningslöst utföra sitt utredningsuppdrag.

Hittills har all erfarenhet visat, att man bedömer alternativa metoder och läkemedel efter helt andra principer än den etablerade medicinen – och att man ofta bortser från, eller inte ens känner till, den övertygande empiriska erfarenhet och kunskap (ofta månghundraårig) som visar de alternativa metodernas mycket positiva effekter. Till skillnad mot traditionella farmakologiska medel saknar de i allmänhet också helt deras skadliga biverkningar (ibland dödliga).

Att övervinna den kognitiva dissonans man drabbas av, om hela ens skolmedicinska världsbild riskerar att rubbas, det kan bli en övermäktig uppgift för vem som helst – även en driven utredare!

Det skall bli spännande att se. Men vi förutsätter förstås att Kjell Asplund skiljer sig med heder från sitt extremt viktiga - och svåra - uppdrag!