Fortlöpande information om ny forskning och annat

7. apr, 2020

Sommaren 2014 fick jag en cancerdiagnos (och dödsdom). Jag förklarade då att jag avstod från traditionell cancerbehandling och skulle ändra min diet till sockerfri sådan (typ LCHF) – och dessutom bl.a. ta rejäla doser av C-vitamin och vitamin D3.

Vitaminer mot cancer, hahaha!

Jag blev idiotförklarad. Och sedan jag efter en tid blivit cancerfri, så hade man ingen förklaring till detta (annat än det fullständigt befängda påståendet att den tvärsäkra diagnos de själva ställt skulle ha varit felaktig - att jag aldrig hade haft cancer). Men man vidhåller ändå sin uppfattning, att OM jag ändå haft cancer, så kunde mitt tillfrisknande i alla fall inte ha något som helst att göra med min ändrade kost – eller med mina tillskott av vitaminer och mineraler!

Ursäkta att jag frågar, men när införde man lobotomi som ett moment i läkarutbildningen? Och det avsevärda antal läkare som fortfarande använder sig av logiskt tänkande – hur lyckades de smita undan den behandlingen?

När nu coronaviruset satt skräck i hela världen, så har jag fortsatt att hävda betydelsen av framför allt just C- och D-vitamin – bl.a. därför att tillräckliga nivåer av dessa två mikronutrienter är absolut nödvändiga för ett välfungerande immunförsvar, som skyddar oss mot de flesta sjukdomar.

Den 4 april skrev jag t.ex. följande: http://www.svaradoktorn.se/427029039/6893360/posting/%C3%B6ppet-brev-till-folkh%C3%A4lsomyndigheten

Vi vet också, att de senaste decenniernas vanliga kost för de flesta av oss (rekommenderad av Socialstyrelsen) inneburit att vi har brist på vitaminer och mineraler, som allvarligt försämrat vårt immunförsvar. Ovanpå detta tillkommer läkarnas våldsamma förskrivning av bl.a. statiner, blodtryckssänkande medel och antibiotika. Många – särskilt äldre – har ett avsevärt antal olika preparat, som vart och ett är ägnat att störa vårt immunförsvar, och som tillsammans närmast kan bli en katastrof.

Nu blir det samma idiotförklaring här av läkare och människor på ansvariga myndigheter – som Folkhälsomyndigheten. Och media fortsätter förstås att hävda samma linje - att vitaminer inte har någon betydelse för hälsan. SVT har också den utomordentligt dåliga smaken att gång på gång släppa fram totalt okunniga linslöss som Agnes Wold och Björn Olsen - som på bästa sändningstid får sitta och sprida sin desinformation i livsviktiga frågor.

Olsen protesterade ju ändå inledningsvis mot Folkhälsomyndighetens initiala bagatellisering av coronaviruset, men nu tycks han ha ställt in sig i ledet och stödja nuvarande strategi.

När det gäller professor Agnes Wold, så har hon haft den sanslösa fräckheten att officiellt påstå, att diabetes typ 2 inte ökar i världen - och att vi inte kan påverka vårt immunförsvar! Man tar sig för pannan, som det brukar heta.

Och ingen journalist har haft förmågan att ifrågasätta sådana totala galenskaper – eller ens ställa några följdfrågor. De behandlar henne med hänsynsfull vördnad, som om hon vore någon sorts orakel. I dessa frågor är hon närmast ett skämt!

SVT (liksom SR) har numera allvarligt frångått sitt avtal med staten om opartiskhet och vetenskaplig korrekthet i sin verksamhet. De gör nu hela tiden sitt bästa för att vi skall fråntas alla möjligheter att stärka vårt immunförsvar och därmed bli tillräckligt sjuka för att Big Pharma skall kunna fortsätta att tjäna miljarder på oss.

Nuvarande behandling av krisen i samhället p.g.a. coronaviruset är en fullkomligt osannolik tragedi. Man vet inte om man skall våga lyssna på nyheterna dag för dag – utan att drabbas av hjärtinfarkt. Det hela fungerar som en dödlig ”tvåstegsraket”. Först hindrar man oss från att via ett stärkt immunförsvar undvika att bli allvarligt sjuka - och sedan vi insjuknat, så hindrar man oss från att använda verksamma metoder för att bota sjukdomen! Kan det bli värre?

Bland annat hör man nu också, att de som får alarmerande symtom på Covid-19 skall söka sig till sjukhus FÖR ATT SÅ SNABBT SOM MÖJLIGT FÅ BEHANDLING!

Vadå BEHANDLING? Det finns ju ingen behandling mot denna sjukdom inom svensk skolmedicin! Och den behandling som bevisligen finns på andra håll gör man i vårt land alltså absolut ALLT för att förhindra att vi använder – eller ens får kännedom om!

Det hela är så gräsligt att man tror sig uppleva en mardröm! Tyvärr är man vaken, och det hela utspelar sig nu varje dag i verkligheten!

Både höga doser intravenöst C-vitamin och andra behandlingar räddar nu dagligen livet på dödssjuka patienter med Covid-19. Och svenska läkare och myndigheter anstränger sig kraftfullt för att vi inte skall tro på sådana uppgifter – och framför att det skulle vara FARLIGT med höga doser C-vitamin! Det är häpnadsväckande att några med påstådd medicinsk kompetens (och professorstitlar) kan vara så oerhört dåligt pålästa att de sitter och ljuger hela tiden (för det kan väl ändå inte vara medvetet!).

Och det effektiva medlet mot både virus och bakterier – kolloidalt silver – det får man inte ens nämna. Men när inga andra medel finns – varför inte då pröva detta medel, som är absolut ofarligt, även i höga doser. Det tycks som om läkarna så fort ”silvervatten” nämns direkt kopplar in reptilhjärnan och slutar tänka. Vill inte ytterligare nämna det orimliga med lobotomi i läkarutbildningen – men vad skall man tro?

I går (6/4) kom ett sensationellt meddelande från USA via Dr Mercola. Här följer det viktigaste i svensk översättning:

”Vitamin C och D har slutligen blivit godtagna i den konventionella behandlingen av det nya coronaviruset SARS-CoV-2 (Covid-19). Denna lyckliga vändning kommer troligen att rädda tusentals liv – och hålla sjukvårdskostnaderna nere.

Allvarligt sjuka coronavirus-patienter i staten New Yorks största sjukhussystem får 1 500 mg intravenöst C-vitamin tre eller fyra gånger om dagen tillsammans med konventionella behandlingar.

C-vitamin i extremt höga doser fungerar som ett antivirusmedel – och dödar faktiskt virus.

I nyligen publicerade artiklar framhålls av förre CDC-chefen Dr Tom Frieden och Dr John C. Umhau – specialist på allmän sjukvård inom NIH - användningen av solexponering och/eller D-vitamintillskott för att minska risken för infektion av SARS-CoV-2

Fastän D-vitamin inte tycks ha direkt effekt på virus, så stärker det immunförsvaret och tillåter därmed kroppen att bekämpa virus mer effektivt. Det undertrycker också inflammatoriska processer.”

Länk till originalartikeln här:

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/04/07/coronavirus-treatment.aspx?cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20200407Z2&et_cid=DM501437&et_rid=845477624

Som bekant är min sida helt gratis, och kommer så att förbli, så länge jag själv kan bestämma - men frivilliga gåvor kan lämnas via Swish till nr 0730262198 eller till mitt bankkonto – 3021 22 82190 

 

 

6. apr, 2020

 

Under lång tid var olika produkter med kolloidalt silver godkända läkemedel och användes frekvent av läkare och sköterskor inom den traditionella sjukvården.

Men i mitten av 1940-talet lyckades läkemedelsbolagen avlägsna dessa medel från marknaden till förmån för deras egna dyra och patenterade antibiotika. Och det berodde verkligen inte på att kolloidalt silver var ineffektivt eller åstadkom några skador på patienterna. Det var utomordentligt effektivt och säkert och var lätt att administrera också till barn, eftersom det är både smak- och luktfritt.

En alldeles utmärkt egenskap är också, att kolloidalt silver är effektivt både mot bakterier, virus, svamp, encelliga parasiter och andra sjukdomsalstrande mikrober – medan antibiotika i princip enbart fungerar mot bakterier.

Det är en skamfläck i skolmedicinens historia – och läkemedelsindustrins. Detta fullföljs nu genom att både läkare och myndigheter tycks ha ingått någon sorts pakt för att demonisera detta utmärkta medel. Och som vanligt hakar ju media och genuint okunniga journalister på. Några där har också anledning skämmas. De ställer inte en enda kritisk fråga till dem som förklarat krig mot kolloidalt silver, och de gör sig inte besväret att själva ta reda på fakta.

I dag vill alltså skolmedicinen ge intrycket att detta är något alldeles nytt, oprövat och skadligt. Man kallar silver fullständigt ovetenskapligt för en ”giftig tungmetall” och utmålar kolloidalt silver som något väldigt farligt för både människor och miljö. Och detta gör man utan att kunna visa ett enda exempel på någon skada i modern tid.

I dessa tider, då en virusinfektion på kort tid satt skräck i alla och i praktiken lamslagit hela samhället, borde kolloidalt silver vara särskilt intressant. I stället gå man aktivt in för att förbjuda användning av denna silverprodukt – precis som man försöker förhindra användning av C-vitamin.

Okunnigheten hos politiker och myndigheter är i dessa frågor absolut monumental – vilket vi nu dag för dag kan se komplicerar något som möjligen hade kunnat klaras av på ett mycket enklare sätt! Djupt tragiskt!

Annonsen på bilden ovan är från 1931

 

 

 

6. apr, 2020

I många hundra år hade ”experterna” (d.v.s. prästerna och biskoparna i katolska kyrkan) uppfattningen att jorden var platt och att solen rörde sig över den platta jordens himmel.

När bl.a. Giordano Bruno på 1500-talet påstod att jorden inte var platt och inte var universums medelpunkt, utan att den var rund och rörde sig runt solen, så fördömdes han av kyrkan och brändes slutligen på bål för sina kätterska åsikter.

Mellan åren 1600 och 1800 förlorade sedan enbart det brittiska imperiet mer än en miljon sjömän i den dödliga sjukdomen skörbjugg.

Vintern 1535 blev Jaques Cartier infrusen med sitt fartyg i Saint Lawrencefloden i Kanada. Efter en tid hade 25 av de 110 besättningsmännen dött av skörbjugg, och de övriga var i så dåligt skick att han förstod att de alla sannolikt skulle dö i sjukdomen.

En av irokesindianerna, som höll till i närheten, kom med en brygd framställd av tujaträdets bark. Inom kort tillfrisknade alla i besättningen.

När Cartier kom hem till Frankrike och delgav de medicinskt sakkunniga inom flottan sin upplevelse, så trodde han att att problemet med skörbjugg skulle vara löst för all framtid.

Han hade fel!

De medicinska experterna förklarade, att inga ”primitiva vildar” i Canada kunde ha bättre kunskaper än dem. Därför brydde de sig inte ens om att undersöka saken. De ”visste” att skörbjugg berodde på en ”förruttnelseprocess i kroppen” och inte kunde botas med något enkelt barkavkok.

År 1747 gjorde den skotske läkaren James Lind ett bisarrt försök, där han visade att den del av en fartygsbesättning som fick citrusfrukter (= C-vitamin) samtliga överlevde, medan de som fick den vanliga skeppsdieten drabbades av skörbjugg och flera av dem avled.

Nu trodde också James Lind att problemet med skörbjugg var löst. Även han hade fel. Det medicinska etablissemanget vidhöll sin teori om en ”förruttnelseprocess i kroppen”, och det tog ytterligare 48 år innan den engelska flottan började ta med citrusfrukter på sina fartyg. Under dessa år avled förstås åtskilliga tusen sjömän – trots att ett enkelt sätt att förhindra detta fanns!

Att engelsmännen sedan medförde huvudsakligen limefrukter gav engelska sjömän under många år öknamnet ”lime-juisare”.

Alltså: JA, experter kan ha fel!

Det är litet av ett ödets ironi, att nu i dag samma vidskepliga och okunniga syn på just C-vitamin bidrar till att människor varje dag dör i onödan. Man har sedan mycket länge känt till (bl.a. via dubble Nobelpristagaren Linus Pauling) att C-vitamin är absolut väsentligt för ett fungerande immunförsvar. Det finns också mångåriga erfarenheter av att höga doser av C-vitamin intravenöst kan bota potentiell dödliga tillstånd hos människor (som sepsis och cancer).

I dag kan vi se och höra hur medicinska ”experter” förklarar att detta inte fungerar. Samtidigt får vi rapporter från olika håll i världen, att just höga doser av intravenöst administrerat C-vitamin botar dem som allvarligt drabbats av Covid-19.

Men precis som de medicinska experterna på 1700-talet vägrade att ens undersöka de erfarenheter Jaques Cartier gjort, så vägrar nu våra läkare och ansvariga myndigheter i Sverige (och på andra håll) att ens titta på de erfarenheter som nu dagligen görs av C-vitaminets närmast magiska effekter.

Som sagt var: Experter kan ha fel! Och detta tar livet av människor varje dag!

Den som vill ha fler historiska exempel på "vetenskapens tröghet" kn hitta sådana här: http://www.svaradoktorn.se/425427075

Det är många som har en del att stå till svars för, när sanningen till sist kommer fram.

För övrigt rekommenderar jag STARKT att du tar del av följande livsviktiga information av Lars Bern:

https://www.youtube.com/watch?v=Ul7nv5QcAw0

 

 

5. apr, 2020

Med hänsyn till ärendets brådskande natur kommer här en Google-översättning av en närmast omvälvande beskrivning av hur man framgångsrikt behandlat en mängd patienter med Covid-19:

 

Dr. Vladimir (Zev) Zelenko

Styrelsecertifierad familjepraktiker

501 Rt 208, Monroe, NY 10950 

23 mars 2020

Till alla läkare över hela världen:

Jag heter Dr. Zev Zelenko och jag utövar medicin i Monroe, NY. Under de senaste 16 åren har jag tagit hand om cirka 75% av den vuxna befolkningen i Kiryas Joel, som är ett mycket litet samhälle med ungefär 35 000 människor där infektionen spridit sig snabbt och inte kontrollerades innan man började med social distansering.

Från idag har mitt team testat cirka 200 personer från denna grupp för Covid-19, och 65% av resultaten har varit positiva. Om det extrapoleras till hela samhället, betyder det att mer än 20 000 människor är smittade för närvarande. Av denna grupp uppskattar jag att det finns 1500 patienter som ingår i högriskkategorin (dvs.> 60, immunkomprometterade, komorbiditeter osv.).

Med tanke på hur brådskande situationen var, utvecklade jag följande behandlingsprotokoll för sjukhuset och har bara sett positiva resultat:

1. Alla patienter med andnöd, oavsett ålder, behandlas.

2. Varje patient i kategorin med hög risk, även med bara milda symtom, behandlas.

3. Unga, friska och lågriskpatienter behandlas inte ens med symtom (såvida inte deras omständigheter förändras och de faller under kategori 1 eller 2).

Min behandling utanför patienten är som följer:

1. Hydroxiklorokin 200 mg två gånger om dagen i 5 dagar

2. Azitromycin 500 mg en gång om dagen i 5 dagar

3. Zinksulfat 220 mg en gång om dagen i 5 dagar

 

Video: Coronavirusbehandling: Doktor Vladimir Zelenko, New York, hittar 100% framgångsgrad hos 350 patienter som använder hydroxiklorokin med zink

Skälen för min behandlingsplan är följande. Jag kombinerade tillgängliga data från Kina och Sydkorea med den nyligen genomförda studien som publicerades från Frankrike (webbplatser tillgängliga på begäran). Vi vet att hydroxiklorokin hjälper zink att komma in i cellen. Vi vet att zink bromsar viral replikering i cellen. När det gäller användningen av azitromycin postulerar jag att det förhindrar sekundära bakterieinfektioner. Dessa tre läkemedel är välkända och vanligtvis väl tolererade, varför risken för patienten är låg.

Sedan förra torsdagen har mitt team behandlat cirka 350 patienter i Kiryas Joel och ytterligare 150 patienter i andra områden i New York med ovanstående behandling.

Av den här gruppen och den information som tillhandahålls till mig av anslutna medicinska team har vi haft NUL-dödsfall, ZERO-sjukhusinläggningar och NUL-intubationer. Dessutom har jag inte hört talas om några andra negativa biverkningar än cirka 10% av patienterna med tillfällig illamående och diarré.

Sammanfattningsvis är min brådskande rekommendation att inleda behandling i polikliniken så snart som möjligt i enlighet med ovanstående. Baserat på min direkta erfarenhet förhindrar det akut andningsbesvärssyndrom (ARDS), förhindrar behovet av sjukhusvistelse och räddar liv.

Med mycket respekt, Dr. Zev Zelenko

cc: President Donald J. Trump; Herr Mark Meadows, stabschef

En anteckning till läsarna.  Behandlingen kräver tillsyn av en läkare

 

 

 

5. apr, 2020

Nu dör varje dag människor av komplikationer efter coronaviruset – Covid-19. Intensivvårdsplatserna på våra sjukhus är på väg att ta slut, och man tvingas välja vilka patienter man skall försöka rädda och vilka som skall lämnas att dö. Självklart oerhört psykiskt påfrestande för en redan mycket sliten grupp sjukvårdspersonal.

Det här är förstås fullkomligt ovärdigt ett civiliserat samhälle. Och om man inte undersökt och beaktat alla alternativa möjligheter som finns att rädda liv, så är det ett handlande som är oetiskt utöver alla gränser!

Jag skulle med anledning av detta vilja ha svar på följande frågor:

1. Varför använder man inte intravenös behandling med C-vitamin – som sedan länge varit känt för att bota absolut livshotande tillstånd? Denna typ av behandling används nu på flera håll i världen – så vitt man förstår med stor framgång.

2. Varför använder man inte kolloidalt silver – som också sedan länge är känt för sin effektivitet mot såväl bakterier som virus och andra patologiska mikrober?

3. Varför använder man inte generellt som profylax (förebyggande), framför allt i riskgrupperna, enkla immunstärkande medel som C-vitamin, Vitamin D3, zink, magnesium mm?

Samtliga nämnda åtgärder är enkla, billiga och fullkomligt ofarliga! De skulle kunna både rädda livet på patienter med Covid-19 – och avlasta sjukvården, så att även andra allvarligt sjuka kunde tas emot och behandlas.

Särskilt nämnda form av profylax – enkla och billiga tillskott av mikronutrienter, som har avgörande betydelse för vårt immunförsvar, borde enkelt kunna börja tillämpas omedelbart!

Man borde också se över den oerhörda övermedicinering av äldre, som ständigt sker. Så har t.ex. statiner även generellt tidigare visat sig vara en kontraproduktiv medicinering.

Nu tycks den sänkning av kolesterolvärdet som dessa preparat ger, dramatiskt ha ökat risken för Covid-19. Stoppa omedelbart förskrivningen av statiner!

(Ca en miljon svenskar står på denna typ av läkemedel!)